Žena na službenom putu a ja karam susjedu

Please wait...

Skinula je gaćice i ostala raširenih nogu u iščekivanju. Stajao sam iznad nje i zbacio sa sebe svu odjeću. Zapiljila se u moj kurac i odjednom sjela, njene ruke su ga obujmile i počela ga je požudno uvlačiti u usta. Stajao sam kao ukopan i gledao njenu raspuštenu kosu, koja je bila tako meka i lijepa da sam se čudio kako nikada to nisam primijetio. Rukama mi je stiskala jaja, a ja sam se sve više nabijao u njena usta.

Nisam mogao niti zamisliti da ću jednog dana spavati s njom. Ne zbog njezine neprivlačnosti, jer ona uistinu nije bila zgodna žena, već zato što me nikada nisu privlačile starije gospođe, a posebno ne moja susjeda koju sam svakodnevno gledao uprljanu i raščupanu kako kopa po svom cvjetnjaku.

Kad se prignula nad gredice njene velike grudi klaparale su i njihale se u pokretima ruku, a pička se nabrekla u starim tajicama koje su uzgred rečeno imale veliku rupu među nogama. Kroz nju su se primjećivale bijele gaće, za koje se nikada nisam ni usudio zamišljati kako izgledaju. Već pomalo sijedu kosu, iako nije imala puno preko pedeset godina, vezala je u visoki rep.

Dijelila nas je samo ograda od zelene mreže, a još od nekada na njoj su bila vrata kojima smo prelazili jedni k drugima. Nije imala muža, a nisam nikada ni viđao neke muškarce u njenoj blizini. Za razliku od nje, ja sam bio sretno oženjen, još nisam imao djece, a žena mi je bila jedna od boljih pičkica u gradu. Ponosio sam se time, iako me izjedala ljubomora. Često je bila odsutna zbog svog posla, a ja sam je zamišljao u naručju drugog i ludio sam do gotovo besvijesti.

No, da krenem s pričom. Tog sam subotnjeg jutra prao auto na dvorištu, a žena se nalazila već po ne znam koji vikend na službenom putu. Do nosnica mi se prikrao miris roštilja i osvrnuo sam se tražeći od kud dolazi. Pod spuštenim krovom vrtlarnice moja susjeda okretala je sočne odreske. Čuo sam poznate zvukove iz želuca i molio Boga da me pozove. Tako je i bilo.

– Antune, jeste za kotlet? – pozvala me i ja sam, malo se nećkajući radi pristojnosti rado prihvatio poziv.

– Sjednite dragi, evo hladne pivice… – uz kotlete i nevezani razgovor popio sam ja i četiri pive i ustanovio kako me ona sve više privlači. Rupčićem je otirala znoj između velikih dojki čije bradavice su svaki čas ispadale iz prevelikog dekoltea nekakve haljine na kopčanje. Kad je prebacila nogu preko noge, pokazala mi je nabreklu pičku stegnutu u ružičastim gaćicama. Popila je i ona, što je bio rezultat njenog otvorenog ponašanja.

– Onda susjede, kako seksualni život? Jel suho kao i kod mene? – takav muškarac kao vi trebao bi fukati svaki dan.

Raskopčala je dva gumba i oslobodila svoje velike, ali čvrste grudi.

– Pa ne mogu se požaliti, ali dobre jebačine nikad dosta – rekao sam ispijajući zadnje kapi već mlake pive.

– Ah, dobra klopa, piće i jebanje, izmore čovjeka. Prvo dvoje imam, a kako od jebanja ništa, mogu vam ponuditi finu kavicu – rastegnula se i primila rukama za dojke lagano ih gnječeći.

– Da, mogao bih, svakako… – mrmljao sam ne skidajući pogled s njenih ruku. Ona je to primijetila i raširila noge, te ih podigla na moj stolac.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Milica
Milica
Guest
28. siječnja 2022. 01:47

Sta je sa ovom stranicom svi neki munjenji jbt lik doso da napise pricu da mu se javi neka sisata kurva wtf jel ne postoji neki drugi način

1
0
Ostavi svoj komentarx