Pušila mi je pred drugaricom ( Marina i ja 2 )

Moja devojka Marina je izasla u grad sa drugaricama i dogovorili smo se da dodjem po nju posto planira da popije malo. Inace zivimo zajedno vec neko vreme. Oboje smo dosta slobodni i uvek raspolozeni za seks i razne gluposti.

Kontrolisao sam vibrator u njoj ( Marina i ja 1)

Pozvala me je u jednom trenutku i rekla da krenem. Dosao sam ispred kluba. Izasla je sa Irenom, njenom drugaricom.

Usle su u auto i sele na zadnje sediste. Bile su vidno pijane. Poljubila me je preko sedista ali mi je uvalila jezik i ugrizla me za usnu. Kikotale su se jedno vreme i nesto domundjavale, nista ih nisam razumeo. Preskocila je na prednje sediste i krenula da me ljubi po vratu i hvata za kurac.

Sapnula mi je na uvo ‘Malo cu da ti popusim’.

Nisam nista rekao. Povukla mi je sorc i krenula da ga pusi. Trljala mi je jaja rukom i gutala ga celog. Pogledao sam u retrovizor i video Irenu koja je rasirila noge i trlja picku. Mislim da mi se kurac duplirao u tom trenutku. Stigli smo na adresu gde Irena zivi. Ja sam sve vreme pratio retrovizor, nije prestajala da se zadovoljava i da me fiksira ocima. Stajali smo ispred zgrade dok ja nisam svrsio.

Devojka ga nije vadila iz usta i mislio sam da je sve progutala ali sam shvatio da nije tako kada su se nagle jedna ka drugoj i Marina je pljunula moju spermu Ireni u usta. Nisam mogao da verujem. Zvalavile su se i delile moju spermu. Posle minut su se pozdravile, nasmejale i Irena je izasla iz auta.

Ja sam to vece odvalio Marinu od kurca u znak zahvalnosti, a pokazala mi je i poruke od Irene kako mi je ukusna sperma i slike kako su joj gacice mokre.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Denis
Denis
27. siječnja 2022. 02:54

Mogao si obje kresnuti.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx