web hit counter

Žena najboljeg prijatelja: Željela bih se sa tobom poseksati

Živio sam u jednom manjem mjestu, bio sam u braku već 10 godina i do sada nisam imao nekih problema, osim uobičajenih bračnih nesuglasica oko gluposti koje bi riješavali navečer u krevetu vatrenim seksom. 

Imali smo veliku kuću, dvoje klinaca, psa i oboje smo radili. Prvi susjedi su nam bili jedan stariji bračni par čija su djeca odselila, prije tri godine, te moj najbolji frend iz djetinjstva i njegova žena. Nisu imali djece, a kako mi se frend povjerio, on je bio kriv, jer njegovi spermići nisu bili dobri plivači. Čak su razmišljali i o umjetnoj oplodnji, ali s obzirom na liste čekanja i našu birokraciju, načekat će se. 

Uglavnom, par puta sam se zagledao za njegovom ženom, zvala se Ivana, i na prvu nije bila bog zna kakav komad, ali imala je ono nešto. Tijelo je bilo prosječno, duge crne kose, plavih očiju, sisa , zaobljena i malo deblje noge. Nije da mi se dizao na nju, ali što kažu ‘i u nuždi bi bila dobra’. 

Moj frend je bio vozač i nije ga bilo po cijele dane kod kuće, a dolazio bi samo u petak navečer, te i to samo do nedjelje navečer. Kad bi došao najčešće bi se našli, napravili neki roštilj i oblokali se sa još nekim frendovima. Cijelu nedjelju bi se treznio da ne plati kazne i izgubi dozvolu. 

Bio je to još jedan uobičajeni vikend, a moja žena je rekla da će sa klincima malo kod starci jer joj je mama nešto loše, a ja ću ostati kod kuće opijati se sa Davorom i ekipom. 

Kad sam došao kod njega on je stavljao cugu u frižider, a Ivana je u kuhinji pripremala meso za roštilj, pa mi je Davor rekao da joj pomognem, a da on ide još do dućana po neke stvari. 

Pridružio sam se Ivani i pomogao joj oko mesa i priloga za roštilj. Bila je tiho i vidio sam da ju nešto muči, pa sam ju upitao:

– Treba li ti još kako pomoći ili možeš sa tim mesom i sama? 

– Daj mi molim te povuci rukave gore da ih ne zaprljam sa marinadom -stajala je sa rukama iznad posude sa mesom, a ruke su joj bile zamrljane marinadom. 

Stao sam kraj nje i povukao joj jedan rukav, a kako je stajala uza zid, za drugi sam morao stati iza nje i obgrliti je pošto joj se cijedilo sa ruku. Stao sam iza nje i rukama povukao rukav na gore, a kad sam to napravio ispalo je da sam ju malo jače povukao, pa se naslonila na mene, tj sa svojom guzom na moje prepone. Ja inače imam povećeg, a mislim da je i ona osjetila njegovu dužinu, jer me je nakon toga par puta šutke pogledala, prvo u oči, pa spustila pogled na moju trenirku. Bilo mi je malo neugodno, em smo prvi susjedi, em je žena od mog najboljeg frenda, a i ja sam u braku, pa ne bi baš bilo dobro to što je meni palo na pamet, a mislim da se i njoj to motalo po glavi. 

Uglavnom, nakon toga sam se držao malo podalje od nje, što i nije bilo teško jer je ekipa bila raspojasana ovaj vikend, te je već oko 21 sat većina bila mortus pijana, a među njima i Davor.

Oko 22 sata se ekipa razišla, te sam odvukao Davora u kuću, pa ga sa Ivanom pospremio u . Kad smo se spustili u prizemlje htio sam otići, ali me Ivana zamolila da joj još malo pravim društvo, pošto ne može zaspati, a i Maja nije kod kuće, pa ne trebam žuriti kući. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kvisko
Kvisko
Guest
4. siječnja 2023. 18:41

Dobra prica, ocekyjem nastavak, a ja od avog frenda zenu tucam vec duzi niz godina, mislim da bi i ti tako trebao uz strogu diskreciju.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx