Ženice jesi li spremna primiti dvoje istovremeno

Toga sam dana s posla došla prilično kasno; bilo je već skoro sedam sati. Neki dani kao da nemaju kraja Kada sam otključala vrata, čula sam kako Danijel priča s nekim muškarcem u dnevnom boravku.

Otišla sam u spavaću sobu, bacila štikle sa svojih već pomalo nateklih nogu i sjela na krevet. Pustila sam cipele da ostanu u samom kutu sobe, bila sam preumorna da ih stavim gdje im je mjesto. Jedva sam čekala izaći iz svoje “poslovna žena” odjeće, otići pod tuš pa staviti na sebe nešto puno udobnije.

Kada sam ušla u dnevni boravak ugledala sam kako Danijel i njegov stari prijatelj Zlatko igraju video igrice. Jedva su primijetili moj ulazak, totalno su zaneseno (zaključujući po nesnosnom zvuku) igrali neku video igricu s automobilima i doslovno se gibali kao da zaista ulaze u zavoje. Klasičan nered; par limenki pive, pune pepeljare i zagušljiv zrak, opet, bila sam preumorna za neku lakšu svađu, pogotovo pred još jednom osobom.

Prišla sam Danijelu i ovlaš ga poljubila u obraz; “Bog”, čak je i moj glas zvučao umorno. Danijel me pogledao i prema njegovom pomalo zabrinutom pogledu zaključila sam da izgledam užasno.

“Zlatko je došao prije sat vremena do nas, traži revanš za prošlotjedni poraz; donio je pizze sa sobom. Ako si gladna možeš je zagrijati u mikrovalnoj…”veselo je pričao moj “obazrivi” mužić. Prošla sam rukom kroz njegovu gustu kosu i nasmiješila se Zlatku: “Ne hvala, jela sam na poslu.”, okrenula sam i krenula iz dnevnog boravka;

“Mrtva sam, idem pod tuš, a vi dečki nastavite s trkom…”

Vrući tuš me polako vraćao u život. Dok sam se polagano tuširala i osjećala kako mi se mišići opuštaju bilo mi je žao što je Zlatko došao…da nije bilo njega pozvala bih Danijela pod tuš, to bi mi sigurno istjeralo sav umor. S druge strane….Danijel i ja bi tokom seksa često igrali igricu; dok bi bila pod njim, dok bi me guzio ili dok bi ja bila gore i plesala po njegovom kurcu, pitao bi me:

“Evo, pozvao sam i jednog prijatelja da nam se priključi, da me malo zamijeni, tu je u susjednoj sobi, što kažeš?”

To bi me uvijek dodatno popalilo i brzo bih svršila zamišljajući dva kurca u sebi, izmiješane ruke koje mi mijese sise i guzu i njihovu spermu koja štrca u mene i po meni.
Često bi nabrajao svoje prijatelje, susjede ili ljude s mojeg ili njegovog posla, ja sam većinu odbijala, ali kada smo došli do Zlatka, odgovarala sam jednim “Mmmm, da, može.”, očito niti mom mužu nije smetala slika kako me jebe njegov najbolji prijatelj, inače Zlatko je bio vrlo zgodan muškarac, crnomanjast, ne pretjerano visok, ali skladno građen, intenzivnih plavih očiju i s vrlo jebozovnim osmijehom. Ipak, bez obzira na naše igrice, nikada nismo te maštarije pretvorili u stvarnost.

Dok su mi tako misli bludjele na sve strane, zatvorila sam vodu i izašla iz tuš-kabine.
Sušila sam se ručnikom te pokušala izbaciti misli o dva muškarca iz glave, tko zna da li bih uopće imala hrabrosti u stvarnosti probati tako nešto, možda mi se ne bi svidjelo.
Više nisam bila umorna, nego više onako lijena…obukla sam donji dio trenerke i široku majicu.
Ponovno sam ušla u sobu, sjela na kauč i odgledala kraj njihove trke, Danijel je očito opet pobijedio. Kada su napokon završili, Danijel mi je sav ozaren zbog pobjede prišao iza leđa, pomaknuo mi kosu i nježno počeo masirati vrat;

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
4 Komentari
 1. Dejan komentira

  Bravo, prava supruga koja se ne premišlja kad treba zadovoljiti muža na bilo koji način koji on odabere. Naravno zadovoljna i ona a i jebač. Samo napred, ne dozvoli da ostane samo na ovome. Ima dosta izazova u životu, a sigurno će tvom mužu pasti na pamet cigani, pa i crnci, samo polako i videćeš…

 2. Mario komentira

  Moja zena i ja smo skoro poceli da mastamo o ovome, i bas nas pali oboje. Super je osecaj kad je popunjena u oba rupice (koristimo igracku ali vec joj trazim jos jednog). A nedavno kaze da bi voljela da proba i dva u picu.

  1. adi komentira

   Poz. ako hoces mogu ja,davas podruzim

   1. Cane komentira

    Adi dodji ti kod nas u B luku da moju punimo debelu koliko g imas

Komentiraj