Vrući seks sa sestrom od moje djevojke

Erotska priča, vrući seks sa sestrom od moje djevojke… Jedne večeri sam se zaputio do Marije, da je iznenadim. Izgleda da je ta noć iznenadila mene. Na vratima njene kuće dočekala me je Ana, obučena u providnu spavaćicu tako da sam jasno sada mogao videti njene ogromne sise sa ogromnim bradavica a i lijepo obrijanu pičkicu.

Bio sam sa svojom devojkom u vezi već oko tri godine. Zvala se Marija, bila je prava osoba za mene. Imala je dugu crnu kosu, sise jedna lijepa četvorka dupe lijepo oblikovano. Volio sam da imam seks sa njom i imali smo ga često, sve dok jedne večeri nisam upoznao njenu sestru Anu, koja je bila starija od nje. Ana je bila studentica medicine. 

Ana je izgledala mnogo ljepše nego Marija. Imala je plavu kosu, plave oči, sise jedna dobra petica a guza je bila posebna priča. Uvijek je nosila uske stvari da bi njena guza došla do izražaja, dok bi gore znala često kod kuće nositi uske majice bez busa tako da bi joj se bradavice odmah ocrtale. To je mene uvijek palilo kod nje da bi moj kurac od dvadeset centimetara se odmah digao do maksimuma. Često puta bi znao da jako izdrkati kada bi se vratio kući od Marije. 

Jedne večeri sam se zaputio do Marije, da je iznenadim. Izgleda da je ta noć iznenadila mene. Na vratima njene kuće dočekala me je Ana, obučena u providnu spavaćicu tako da sam jasno sada mogao videti njene ogromne sise sa ogromnim bradavica a i lijepo obrijanu pičkicu. Kurac mi se odmah digao što se jasno moglo videti po izbočini na mojoj trenerci.

Rekla mi je da Marija nije kući, da je skoknula do grada i da će brzo se vratiti te me pozvala da uđem i da je sačekam. Pristao sam i ušao. Išao sam u dnevnu sobu iza nje, gledajući u tu prelijepu guzu a u sebi zamišljao kako bi kuce je dobro razvalio.

Sjeosam u dnevnu sobu a Ana je donijela mi sok i sela pored sebe. Nisam više od muke mogao da gledam u njene sise ali nisam isto tako mogao da odvojim oči od njih. Kurac mi je prijetio da eksplodira svaki čas. Ona je to vešto primijetila pa se samo još više negela prema meni. Poslije jedno pet minuta ćutanja odjednom me je upitala da li sam do sada imao seks sa njenom sestrom. Ja sam se odmah zacrvenio bilo mi je neprijatno ali sam uspio kliknuti glavom u znak odobrenja.

Ona mi je rekla da je par puta čula kako njena sestra stenje dok se jebe i kako joj se čini da imam mnogo veliki kurac čim njena sestra tako lijepo uživa u njemu. Rekla mi je da bi voljela da vidi moj kurac uživo. Ja sam sada odnekud skupio hrabrosti ustao skinuo trenerku i bokserice i izvadio moj veliki kurac napolje. 

Čim ga je ugledala iskolačila je oči govoreći da veći kurac u životu nije videla. Uzela a je ruku i polako počela da drka gledajući kako raste. Stvarno je ogroman i debeo stalno je ponavljala. Sada je čučnula ispred mene i počela da pušiti. Pušila je kurac mnogo bolje od svoje sestre. Uvlačila je kurac u svoja malena usta koliko je mogla. Pušila ga je lizala kao lizalicu dok bi rukama ga malo nadrkavala ili mi mazila velika jaja. Stvarno je pušenje bilo za desetku pa sam ubrzo bio pred svršavanjem što sam joj i rekao.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj


Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 35

Warning: Undefined array key "host" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 38