Ženino iznenađenje

Sve je to trebalo biti jedan zanimljiv vikend za njen rođendan, ali na kraju je ispalo kao da ja imam rođendan.

Moja žena Suzana, inače slatka bucka dobrih sisa i velikih guzova imala je rođendan. Nije bila tajna da ju vodim u hotel u drugi grad cca 30km od nas. Rekao sam joj sve kako bi mogla uzeti slobodno s posla. Morala je odradit koji sat. Bio je petak. Nekoliko puta kroz priču i kroz naš seks spominjao sam joj trojku. Rekla je da bi možda i probala da nije bucka. Njoj njene obline bas se i ne sviđaju kao meni. No ja sam svakako bio dosadan oko te teme.

Spremio sam nam stvari i krenuo po nju. Radila je skraćeno. Bilo je oko 14h kada smo krenuli.

Kada smo došli u hotel ostavili smo stvari i otišli nešto posjesti. Oko 16h smo se vratili. Odlučio sam joj dati kovertu u kojoj je zaista njen poklon. Platio sam joj cijeli tretman. Dvije vrste masaže, manikura i te stvari koje žene vole. Naravno bila je iznenađena i poklonom i tim vise što sam joj sve pripremio u torbi. Kupači ju je cekao u torbi. Rekla mi je da sam slobodan dva i pol tri sata dok svi tretmani ne završe.

Otišao sam u sobu i pripremio neko vino za našu večer. Nakon dva sata šalje poruku… spremi se pa ćemo u saunu. Tako je i bilo.

Došli smo u saunu i uživali. Sauna ko sauna. Ona je prepričavala svoje trenutne sa masaže i ostalih tretmana. U jednom trenutku u saunu su ušli neki dečki naših godina (35/40).

Vidi ti se pol bradavice rekao sam joj, ona me pogleda i kaže ti bi trojku, a brineš se oko pola bradavice.

Dečki su odma digli glave. Odlučio sam da odem malo do bazena. Mal ali sladak bazen.

Oko 21h ona kaže ide samo nešto obavit,obuće mantil i ode. Nije mi ništa bilo jasno.

Vratila se nakon desetak minuta i rekla mislim da je vrijeme da se povučemo u sobu. Složio sam se s njom. Jedva sam cekao da vidi vino i voće i da se lagano prepustimo strastima.

Ušli smo u sobu. Hoćemo li na tuširanje pitao sam… ma sačekaj malo malo me iscrpilo sve ovo popodne. Sjeo sam iza nje i malo joj masirao ramena. Opustila se brzo i prepustila uživanju. Nakon jedno desetak minuta krenuo je show.

Znaš oduševio si me ovim iznenađenjem i svime sto si isplanirao i zaista ne znam kako ću ti se odužit.

Počeo sam je ljubit po vratu, a ona je rekla da stanem.

Ljubavi… imamo gosta.

Ostao sam zbunjen.

Marko dođi rekla je.

Odjednom iz druge male sobe dolazi momak. Nisam pitao ni tko je on ni šta je koliko sam bio zbunjen.

Samo se okrenula prema meni i šapnula… htio si drolju htio si trojku večeras ćeš je imat. Naredila je Marku da ju masira, a meni da sjednem na rub kreveta. Ona je i dalje bila u kupaćem. Gledala je moju reakciju. Gledali su me oboje. Počeo mi se dizat. Sviđalo mi se ono sto vidim. Ona je rukom počela trazit njegov kurac. To mi je bio znak da je gotova.

On se ustao i skinuo do gaca te se vratio opet iza nje da masira. Odlučio sam se skinuti i ja. Tada je najbolje vidjela da mi se digao. Prošao joj je rukama preko sisurina, a ona se nasmijala i rekla joj pazi da mi bradavica ne ispadne.


Tu sam krenuo do nje i počeo je ljubit i u toj strasti svuko kupači sa sisa. Dok smo preplitali jezike Marko je iskoristio priliku i mjesio joj sise.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj