Vera, napaljena mama od moje djevojke

Junski dan, nedelja. Spremih se I pođoh do Ane, devojke mi, da idemo na plažu. Pozvonio sam vrata se otvoriše i predamnom stoji Anina mama Vera.

Ajde uđi, reče, što i učinih.
Jeli Ana spremna? Unitah.
Ana je sa ocem otišla jutros u Apatin kod babe, kojoj je noćas pozlilo, nije ti se javila jer su žurili, dobih odgovor.
Ajde da popijemo kafu, reče mi Vera i pođosmo u dnevnu sobu.


Vera je žena svoji možda 45 godina, dobrog izgleda, obučena u laku letnju haljinu na zakopčavanje, pomalo tesnu, nešto iznad kolena dužine. Idući ispred mene vrckala je svojom okruglim guzicom.

Posedila me na trosed i otišla da kuva kafu, pri tome je dosta izazivački hodala. Buljio sam u to skladno popunjeno telo i pustio maštu na volju. Kako bih je rado obradio.

Vratila se ubrzo noseći kafu. Dok ju je stavljala na sto nagnula se prema meni tako da su joj sise skoro ispale kroz raskopčani gornji deo haljine. Pogledala me je i nasmešila se koketno.


Gledaš, gledaš. Primatila sam ja već da me već neko vreme merkaš, reče mi sedajući pored mene na trosed.


Ma nije to, zbunjeno ću ja.
Nadam se da ti se dopada to što merkaš, nastavi ona i onako kao slučajno levom rukom malo podupre sise i dalje se smeškajući.


Stvarno je bila zgodna poželjna žena, lepih oblina, punih grudi, ne naročito lepog lica, sa malo punijim usnama.


Nemoj ti meni nije to, vidim ja tvoje poglede.
Izvinite, zar je zabranjeno gledati zgodnu ženu.
Nije zabranjeno gledati, ali iza toga stoje i grešne misli, zar ne.
Ovaj, pa, ne znam… zamuckivao sam


Okrenula se ka meni, podižući desnu nogu na trosed, tako da je dodirivala moje koleno, Pri tome joj se haljina malo otvorila i pokazala lepo izvajane butine. Desnu ruku je položila na naslon troseda, tako da joj je šaka bila iza mog temena. Sise su joj bujale iz procepa haljine. Nesveno počeo je da mi se macan budi.
Ništa se ti ne brini, ne zameram ti ja, gledajući me u oči i nekako izazivački gledajući, nadigavči jednu obrvu.
Ovaj ovo su već prave provokacije, okuražih se ja.
Misliš ili želiš, reče, pri čemu je počela prstima ruke sa naslonjača da mi češka vrat i kosu.
Skupih hrabrost i položih ruku na njenu desnu nogu, malo iznad kolena.
Vidi, vidi, nestaje trema, i dalje je izazivala.


Moja šaka na njenoj nozi počela je da miluje po unutrašnjoj strani butine, polako se krećući na više. Nije se protivila, nastavila je da mi mrsi kosu, Položih sada i ja svoju ruku preko njene i pomilovah je po vratu. Obuhvatih joj vrat i provukoh sebi. Gledala me je i dalje izazivači, nije se protovila. Usne nam se spojiše u jedan kratak nežan poljubac. Sklopila je oči i blago otvorila usne. Položio sam svoje usne na njene i ponudio joj jezik. Prihvatila ga je. Ljubili smo se sve žešće. Njena ruka na mom temenu, moja na njenom. Desna ruka mi je polako napredovala uz njenu butinu, blako sam je milovao vrhovima prstiju približavajući se gaćicama.
U trenu se odmakla iz poljupca.


Vidiš nije ništa strašno, samo ti je trebalo malo podsticaja, rekla polako raskopčavajući gornju dugmad na haljini. Uskoro su njene grudi, punačke, kiptele samo u brusu. Počeli smo ponovo da se ljubimo. Ruka mi se sa njenog vrata spustila polako na grudi. Blago sam obuhvatio jednu, bila je meka, maisrao sam je. Zavukao sam ruku pod brus i obuhvatio joj golu sisu, osetio sam bradavicu na dlanu i blago joj stegao sisiu. Poljubac se nije prekidao. Ruka na njenoj nozi doprla je do samih gaća, pod prstima sam osećao njene bujne dlake. Pritiskao sam je preko gaća i trljao.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx