Ženo draga,matora moja, onaj mali bi te pojebao

Sve je počelo dok smo se sunčali na Adi.

Nikada ne idemo u gužvu, smestimo se blizu nudističkog dela, možda par stotina metara pre njih.

I tako je moja žena, smatrajući da smo gotovo na nudističkoj plaži, sputila gaćice na butine i izložila svoje poprilično dupe zracima sunca. Nisam u tome video ništa loše, zašto bih, mada sam je počastio komentarom da jednoj matorki ne treba da bude bitno da li joj je dupe belo ili crno – kome će ga i pokazivati.

Nije to bio komentar na njene godine, nego na nešto što je godinama bila naša seksualna igra – pre seksa bi smo, često, razmatrali planove kako bi se ona kresnula s nekim, pa bi smo zamišljali kako bi to izgledalo i tako se zagrevali za sam seks. Tokom godina sam postajao sve sigurniji da ćemo neminovno sa priče preći na konkretno, ali godine su prošle, a to se nije desilo. Pa su čak i naše priče postajale sve ređe, kao i sam seks.

 

A ovo pokazivanje dupeta mi je na neki način i godilo – sa svojih 48 i dalje je izgledala veoma jebozovno, imala je oble, lepo oblikovane noge, fin struk i poveće istrćeno dupe. Znao sam da će svaki slučajni prolaznik sa zanimanjem osmotriti prizor i to me je uzbuđivalo. Pogled je i meni prijao, jer je već dugo viđam samo u nekakvoj džakastoj odeći, a pred povremeni seks jedva da stignem da joj osmotrim noge – samo svuče pantalone i to je sve od golotinje. To sam joj otvoreno zamerao, mada nam se i mnogo štošta ostalog u životu svelo na zameranje. Naš život nije više bio ispunjen strašću i zanosom, kao nekad.

Ali, sada sam osećao kako se u meni budi seksualna napetost, gledajući je tako izloženu.

A onda je postepeno sve otišlo u stranu koju ni u snu ne bih mogao da zamislim.

Počelo je tako što sam, prevrćući se na stomak, nehotice osmotrio okolinu i primetio da deset-petnaest metara od nas, na plaži sedi i neki klinac od jedva petnaestak godina. Piljio je u njeno dupe i petljao se bi među nogama, prikrivajući to nevešto nabačenim peškirom.

– Onaj mali drka na tebe – šapnuo sam joj.

– Zezaš?

– Stvarno. Pogledaj ga samo.

– Ako pogledam, znaće da je provaljen. Neću da ga prekidam. – Rekavši to, promenila je položaj, malo raširila noge, omogućavajući mu da vidi nešto mnogo bolje i uzbudljivije.

– Ti nisi normalna! – zapanjio sam se. – Da nećeš i da mu popušiš? Što da se mali muči?

– Nije ti to loša ideja. I da znaš da sam se ovlažila.

Morao sam malo da razmislim šta mi je to rekla.

– Ne bi se valjda sa klincem ?

– Što da ne? Mogla bih štošta da ga naučim.

 

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj