Mama i sin u incest ljubavi – IV dio

“Znači ti si 100% siguran da ti ne smeta sve ovo u šta smo se upustili”,

– Naravno da ne, mama, reče joj Borko.”Incest je samo reč za plašenje iz mračnih vremena, ti mene kontaš, kontam i ja tebe i tvoje potrebe.Vidiš i sama koliko smo dobar tim u krevetu. A ti si i dalje poprilično uske pičke.”

Anđa je promatrala sina.Verovala je sinu kada joj je rekao da je dobra u seksu.Anđa je znala da jeste, ali je volela to i da čuje od drugog.

– “Ako deda ne ode uskoro ima da te jebem na ovom stolu pred njim mama!”.

Anđa ga je odgurnula jer je čula oca kako ulazi u kuhinju.”Ja odoh malo van, a i da prošetam Maksa malo,”reče Milan, Anđin otac.Poljubivši je u obraz i izašao s Maksom Van.Čim je čula kapiju da se zatvorila, spustila je kućnu haljinu sa sebe.

– “A ti si rekao nešto da ćeš me jebati na ovom stolu Borko?”.Cereći se,

Borko je ustao i otvorio zip, spuštajući farmerke dole i skidajući ih sa sebe.Kurac mu je iskočio van.Anđa je sklonila tanjire sa stola i sela na njega sa širom otvorenim nogama nudeći se sinu kao neka jeftina droca, naslonila se unazad, nudeći mu tako čupavu pičku u svom svom sjaju.

– “Karaj je Borko!”,uzdisala je Anđa, dok joj je sin prilazio.”Karaj maminu vrelu dlakavu pizdu snažno i jako! Želim da mi ga nabiješ do jaja odmah sada, razbijaj mi jaja o šupak moj rutavi, brzooooo!”.

Borko se namestio među Anđine butke i stavljajući joj glavić među usmine i nabivši se u nju do jaja u jednom brzom potezu, ostavljajući je bez daha.

– “O BoŽE MOJ MILIIIIII;TOOOOOOOO!,uzviknula je mama, naginjući se unazad, otvarajući mu noge i šireći ih koliko god može.”JEBI JEEE, JEBI JE, SAMO JE JEBIIIII, JAČE BORKOOOO;JAČEEE,BORKOOOO….JEBI ME ŠTO DUBLJE I JAČE MOŽEŠ, SLOBODNO!”.

Borko je položio dlanove na majčine sise i stisnuo ih jako, zgnječivši joj sise, i zarivajući prste u njih i počeo ju je jebati koliko jako može.Anđelka je plakala, suze su joj išle niz obraze, ali plakala je od sreće zbog duboke penetracije svog sina u nju.Podigla je noge u vis, grleći mu leđa njima, a kasnije i dupe.Mokri zvuci jebačine dolazili su iz njihovih međunožja dok se on zabijao u nju.

– “TOOOO,UHHHH,OSEĆAM KAKO ME LUPAŠ JAJIMA PO ŠUPKU BORKO SINEEE!”,uzdisalaa je.”UHHHHH,JEBI MEEEE! PUNI MAMINU VRELU PIČKU; PUNI JEEEEE! OBOŽAVAM TAJ TVOJ TVRDI KURAC U MOJOJ VRELOJ PIZDI,OBOŽAVAM JEBAČINU S TOBOM!.”

– Primi ga mama, primi ga u svoju toplu pičku! A uskoru ću te jebati i u šupak, samo da znaš!”.

Stiskao joj je sise, uvrtao ih je,, a svoj mladi kurac zabijao je u njene dubine.Anđa je plakala od ekstaze u kojoj se nalazila, udarajući Borka petama po leđima i dupetu.Što joj je jače stiskao sise, ona je to više volela,to joj je pička vrelija i napaljenija postajala.Sise su joj već sada postale baš crvene boje, bolele su je, ali užitaj j bio prečio i od boli.Bila je to slatka bol, prelepa bol.Anđa je bila toliko vruća među nogama, vlažila je toliko da je iz njene raširene pičke curilo među guzove njenog belog dupeta, natapajući sinova jaja i čineći da joj šupak bude vreliji i da pulsira.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx