7 dana seksi donjeg rublja promijenilo je moj seksualni život

Prvo i jedino donje rublje koje sam obukla za Bena bio je očajan pokušaj seksi donjeg rublja i jedini osjećaj kojega se iz tog trenutka sjećam bio je da bih radije bila gola. Činjenica da je Ben u jednom trenutku spomenuo da seksi donje rublje „nije ništa posebno“ nije me motivirala da pokušam ponovo. Uostalom, to nisam bila ja, piše cosmopolitan

Ipak, unatoč činjenici da se nisam osjećala kao ja, moje čipkasto crno donje rublje davalo mi je neobjašnjiv osjećaj samopouzdanja. Osjećala sam se seksi, ali i dalje nisam vidjela previše smisla u oblačenju svilenih ili čipkastih krpica za nekoga tko me i prevelik broj puta vidio golu. Ben je imao ono uobičajeno muško mišljenje: „Čemu sređivanje kad ću te ionako odmah skinuti.“ Zato mi je već prvu večer bila potrebna čaša-dvije vina kako se ne bih predomislila, odbacila svoj plan i udobno se smjestila u svoju udobnu staru pidžamu s točkicama.

Sljedećeg sam se jutra vratila iz trgovine s vrećicama punim donjeg rublja, spremna za svoj eksperiment. Odlučila sam svaku večer u tjednu nositi različito donje rublje i pisati o tome. Nisam bila sigurna što očekivati – možda ću ovime dokazati svoje mišljenje o tome kako su ove skupe krpice bespotrebne i apsurdne. Možda ću se iznenaditi.

U petak kasno navečer, umorna i pomalo pripita, na trenutak sam se željela srušiti na krevet i spavati do podne, ali prošlo je već tjedan dana od našeg posljednjeg seksa i zahvalna količina vina s večere učinila je svoje. Dok je prao zube, ubacila sam se u svoju babydoll svilenu spavaćicu u stilu poznate haljine Marilyn Monroe, prvi izbor u svom novokupljenom arsenalu.

Dok je Ben prao zube, upalila sam svijeću i smjestila se na krevet. Osjećala sam se malo blesavo i brinula se hoće li Ben spavaćicu smatrati previše staromodnom. U trenutku kad me ugledao, sve su moje brige nestale. Bilo je jasno da je potpuno zaljubljen u moj izbor, koji ni mene nije ostavio ravnodušnom. Svilenkasti osjećaj na koži bio je neopisiv. Osjećala sam se seksi, ženstveno i poprilično odraslo, a Ben i nakon trostrukog orgazma nije skidao ruke s mene: „Sviđa mi se ovaj materijal – svila u kombinaciji s tvojom kožom potpuno me izluđuje. Možeš li ju nositi svaku večer? Ne mogu joj odoljeti.“ Smijala sam se. Ovo je bila tek prva noć. On nije imao pojma što ga čeka, a ja mu nisam rekla.

Odjednom sam se osjećala sramežljivo. Da, s dečkom živim već dvije godine i sramežljivost nije imala previše smisla, ali nisam znala kako će reagirati na činjenicu da dvije noći zaredom nosim negliže – sumnjičavo? Umorno? Moja prvotna želja bila je odabrati nešto u stilu S&M-a, ali sam od straha i nervoze od toga odustala poprilično brzo. Sljedeću kombinaciju kupila sam prije više od pola godine koliko mi je bilo potrebno da skupim hrabrosti i obučem ju.

Ben je već bio u sobi kad sam ušetala. „Dvije noći zaredom?!“, pitao je. „Izgledala bi seksi u bilo čemu, ali mislim da mi se ovo jako sviđa“, rekao je povlačeći me u krevet. Seksali smo se tu večer, nakon čega je suptilno budilicu namjestio ranije kako bi za seks imali vremena i prije doručka. Pet puta u dva dana. Ironično, njegova sljedeća rečenica bila je: „A da nabaviš sedam različitih i rotiraš?“, jedva sam se suzdržala.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx