Kako sam postao rogonja

Ne znam kako da započnem ovu ispovest, jer imam potrebu da je podelim sa drugima. Sve je počelo pre nešto više od godinu dana. Moja draga je zgodna plavuša 40+, sa lepom oblinama, sve na svom mestu. Mnogi bi rekli rasna plavuša.

Naš sex se do pre tih godinu dana mogao opisati kao bračna klasika koja mi je vremenom postajala dosadna. Tako da sam počeo svoju dragu da pritiskam da probamo anal, ali ona nikako nije pristajala. Međutim jedne večeri tokom sexa izgovorila je tu rečenicu „Dragi želim da ga probam u guzu“ što sam jedva dočekao. Bio sam pažljiv, pripremio sam je malo prstima i polako ugurao svoj kurac (oko 16 cm) u njenu tesnu guzu. Bio je to prelep osećaj za mene, a ispostaviće se i za nju. Prilično osveženje za našu bračnu postelju. Tako je anal postao sastavni deo našeg sexa i sve smo ga češće upražnjavali.

Jedne večeri dok sam bili u doggy pozi a moj kurac u njenoj tesnoj guzi, draga me je uhvatila za ruku i bukvalno sama sebi ugurala dva prsta moje šake sebi u pičku. Tada je izgovorila nešto što će iz korena promeniti naš sexualni život „Uhhh mužiću… Imam utisak da me jebu dva kurca. Mmmm… tako je dobro“. Osećaj prstiju koji dodiruju kurac preko tanke opne koja razdvaja picku i anus i njene reči bile su dovoljan okidač da počnem da svršavam i punim njenu guzu spermom. Svršavala je i ona. Osećao sam se kako neki porno glumac. Osećaj je bio fenomenalan. Nikada nisam bio toliko napaljen.

Sutradan na poslu nisam mogao da se oslobodim rečenice koju je moja žena izgovorila. Iznova i iznova je odzvanjala u mojoj glavi „Uhhh mužiću… Imam utisak da me jebu dva kurca. Mmmm… tako je dobro“. Pitao sam se zašto „mužiću“? Da li joj nisam dovoljan? Da li želi veći? Pitanja su se ređala jedno za drugim. Budući da sam toga dana ostao do kasnih sati na poslu, počeo sam na internetu da istražujem temu sex mzm iliti narodski rečeno trojka. Tako sam zalutao na neki chat hot chat. Stavio sam nick cuck_muz i čekao da se neko javi, ne bi li malo porazgovarao sa nekim na tu temu, jer mora se priznati da nije tema o kojoj može da se razgovara sa prijateljima na kafi.

U moru, biću slobodan da kažem paćenika izdvojio se jedan tip čiji je nick glasio Intrigantan. Naš razgovor je išao spontano i prilično opušteno. Rekao je da ima iskustva sa parovima i da ima 45 godina. Lepo smo se ispričali a uz to sam se prilično i napalio. Kada sam stigao kući nisam mogao da čekam da klinci odu na spavanje da dovatim svoju dragu i ispraznim jaja. Bio je to najbolji i najvatreniji sex koji smo ikada imali. Ponovo smo ponovili ono od prethodne noći. Ponovo smo svršavali istovremeno. Nisam siguran ko je od nas dvoje bio glasniji.

Narednog dana sam ponovo duže ostao na poslu, ali ovoga puta namerno. Imao sam potrebu da ponovo razgovaram sa svojim virtuelnim prijateljem. Nije ga bilo. I Taman kada sam se spremao da idem kući on se pojavio.

Prepričao sam mu kakav je bio sex . Interesovali su ga svi detalji. Onda me je zamolio da mu pošaljem par fotografija svoje drage. Jako mu se dopala. Uz moje dopuštenje počeo je da mi priča šta mu je u glavi dok je posmatra. Nisam mogao da izdržim, počeo sam da drkam. Onda mi je predložio da uključi svoju kameru da ga vidim. Pristao sam. Bio je tip prijatnog izgleda, jednom rečju lep. A onda je spustio kameru niže i pokazao mi kurac. Imao je baš veliku kurčinu oko 20 cm. Drkao je i pričao kako bi mi jebao ženu. Bila je to za mene neverovatna situacija. Prvi put sam gledao nekog muškarca kako drka i uz to zamišljao njegovu kurčinu kako ulazi u moju ženu. Drkao sam kao sumanut i zamišljao ih u raznim pozama. Bio sam neverovatno napaljen. Nisam mogao da izdržim više, počeo sam da svršavam. Imao sam knedlu u grlu. Preplavila su me neka čudna osećanja. Ne mogu reći da mi je bilo lepo nakon svršavanja. Te večeri nisam otišao pravo kući već sam otišao u kafanu.

Od te večeri više nikada nisam imao sex sa svojom ženom da se u mojim mislima nije pojavio Intrigantni. I skoro uvek kada bi se on pojavio u mojim mislima svršavao bih nakon 30-ak sekundi. Naš sex je bio sve kraći, moja draga je bila sve nezadovoljnija a i ja takođe. Sve češće sam bio na vezi sa Intrigantnim, sve češće sam drkao slušajući njegove želje i premotavajući slike kako mi jebe ženu, kako u talasima svršava na njegovoj ogromnoj kurčini.

Jedne večeri dok smo se tucali rekla je „jebi me u guzu, hoću da me jebeš kao kučkicu“. Naguzila se, glava joj je bila na krevetu guza visoko isturena. Ušao sam u njenu tesnu guzu a ona je tražila da joj prstima ispunim pičku. Tada se u mojoj glavi ponovo pojavio Intrigantni. Moji prsti su u mojoj glavi postali njegov kurac pa sam dodao još jedan prst moje šake, tako da su joj u pičkici bila tri prsta a u guzi moj kurac. Mešala je kao luda tako da sam ubrzo počeo da svršavam puneći joj guzu. Odmakao sam od nje a ona je ostala tako nagužena tucajući sebe prstima i drkajući pičku. Kao po komandi sagnuo sam se i počeo da joj ližem razjebani anus koji je bio pun moje sperme.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
6 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Bader
Bader
27. kolovoza 2020. 18:46

Pa zasto mu nisi dao suprugu da je tuca, da bude lepo i tebi i njoj i njemu. Kad pričas kako si se napalio ti, pa ona i isto tako i on-zaista ne znam zasto to niste i ostvarili? Ljudima mnoooogo treba da preskoče neke barijere a to je tako normalno…

Mirko
Mirko
3. rujna 2020. 06:15

Moju zenu jebe nas kum vec duze vreme , na njen nagovor počeo sam da mu pušim zajedno sa njom i jako mi se svidja kad nas isprska spermom sve poližem dodatno me to napali,a poprilično je obdaren.

Janko
Janko
Reply to  Mirko
5. rujna 2020. 03:15

Ti si ženu prepustio kumu zato što si ga i ti poželeo. Sada oristiš prođu žene da popušiš kurčinu jer si gej. Primićeš ga i u guzu ako kum zatraži. Sve više homića je u svetu, neko nas truje.

Bora
Bora
Reply to  Mirko
5. rujna 2020. 09:50

Divno je kad tako uzivate, lepo ja što si poslušao kuma i počeo da mu pušiš kurac, a najlepše je to što i tvoja supruga voli da pušiš kurac zajedno s njom! Da li kum sprica seme u nju? To bi tek bilo uzbudjujuće!

Mirko
Mirko
Reply to  Bora
13. rujna 2020. 21:50

Puni ju, posle ja olizem , ali on bas ima puno semena , i izuzetno je kurat i tvrd mu kurac i posle svrsavanja ,izdrzljiv pravi alfa

Bora
Bora
Reply to  Mirko
20. rujna 2020. 22:41

To, pa tako i treba, alfa muzjak tuca suprugu kao da je njegova i vrati je mužu punu semena. Obilno svrsavanje može zatrudneti suprugu sto je posebno popaljivo jer je u pitanju tudje seme. Divno je što supruga pristaje da bude tudja tucaljka ali istovremeno i tvoja žena. Lepo je biti pravi rogonja. Da li se tuca i sa tobom ili ti daje samo da ližes i drkaš?