Napokon gangbang

Lagani kasno ljetni povjetarac hladio mi je gole noge penjući mi se uz butine i podsjećajući me da ispod ekstra kratke lepršave mini suknjice nemam apsolutno ništa. Kratki i uski top borio se sa mojim golim grudima koje se danas nisu njihale u grudnjaku koji bi ih skrivao. Večernji vjetrić izazivao mi je grudi i otvrdnuo bradavice koje su se jasno ocrtavale kroz tanki topić ne puštajući mnogo mašti prolaznika koji su se jasno i neskriveno okretali zamnom. Osjećala sam njihov pogled koji je pohotno gutao moje listove, zategnute zbog visokih peta mojih cipela, butina, seksi guze i gole tetovaže na dnu leđa. Osjećala sam se seksi, više nego ikada. I to ne samo zbog pogleda svakog muškarca kraj kojeg sam prošla, već i zbog napetog išćekivanja onoga što će se desiti.

A sve je počelo prije nekoliko dana kada sam slučajno u historyju dečkova kompjutera pronašla stranicu na kojoj se očito mjesecima zabavljao koristeći ono što je moje. Voljela sam mu pozirati, dopuštati mu da me slika iz svih kutova, golu ili odjevenu u što god bi ga uzbuđivalo, naravno, jer je i mene to palilo. Slikao me u svakoj pozi koju možete zamisliti, čak sam mu dopuštala da me slika dok mu ga pušim i dok me toplom spermom šprica po mom licu. Voljeli smo te igrice, uvijek bi se oboje jako napalili i seks bi bio nezamislivo fenomenalan nakon toga, ali ne, mom dečku to nije bilo dovoljno. Ono što sam taj dan, kad sam kod njega provela cijelo popodne sama u stanu, za njegovim kompjuterom, u isto me vrijeme i totalno šokiralo, jer je izdao moje povjerenje, a isto tako i začudno uzbudilo. Naime, on je na nekoj stranici za druženje otvorio ženski profil i, kako sam uspjela vidjeti iz poslane i primljene pošte, predstavljao se kao ja pod pseudonimom. Postao je gotovo sve moje slike i dopisivao se sa nekoliko desetaka uspaljenih tipova koji su me komentirali na najprostačkije načine, a on im nije ostao dužan, jer im je slao zaista pohotne i droljaste poruke, kao da sam zaista pohotna nimfomanka koja ga voli primati od svakoga na sve načine i u svim kombinacijama. Jedna od njemu najdražih maštarija je očito, prema zastupljenosti, bio gangbang.

Opisivao me kao da imam jako puno iskustva u tome, kao da sam to puno puta i sa mnogim muškarcima radila. Nakon što sam se oporavila od prvog šoka, obuzelo me bijes, kako je mogao tako kompromitirati moje povjerenje i objaviti sve te slike. Što ako me netko prepozna? Što ako me neki ludi perverzni pomahnitali tip uživo na javnom mjestu uhvati gnjaviti očekujući da sam sve one stvari objavila i napisala ja? Kako mi je to mogao napraviti? Jednostavno, znala sam da mu se moram osvetiti.

Zapisala sam korisničko ime i šifru za stranicu, stavila to u torbicu i malo se poigrala. Vidjela sam da je jedan od tipova s kojima se dopisivao u moje ime online i poslala sam mu poruku. Javio se odmah i bez dužeg čekanja počeo sa lascivim porukama aludirajući na moje neobuzdane seksualne apetite i mogučnost da se dogovorimo oko gangbanga. Bio je iz mog grada i odmah mi je bilo jasno što će mom dečku biti najveća kazna. Odgovorila sam mu da sam spremna to učiniti s njim ako ima prostor i ako dovede još 3 prijatelja. Malo je bio iznenađen i nije mi odmah povjerovao, ali na kraju je pristao. Dao mi je broj mobitela da mu dokažem da sam zaista cura kojom se predstavljam i odmah sam ga nazvala.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx