Završile smo zajedno u krevetu

Pocetkom leta sam bila na svadbi svoje prijateljice u manjem gradu u unutrasnjosti. Takva vencanja bas i nisu moj fax, ali sta je tu je. Njeni roditelji su pozvali zastrasujuce mnogo gostiju, muzika je bila isuvise bucna, nisam uspevala da cujem ni svoje misli a kamo li da caskam sa drugim gostima. Sedela sam pored mladje sestre svoje prijateljice. Bila je preko deset godina mladja od mene i prijatno drustvo u sali punoj nepoznatih.

Veselje je trajalo do duboko u noc. Raspored za spavanje je bio da njena sestra, nazovimo je Snezana, i ja spavamo kod neke njene prijateljice jer je ona svoju sobu ustupila starijim rodjacioma kojima bi to bilo previse neudobno. Mi smo kao mladje (prijao mi je taj epitet) otisle kod njene prijateljice. Popile smo po kafu sa njom, i umorne se povukle u nasu sobu. U njoj je bio samo jedan krevet. Brzo smo se skinule, istusirale i zavrsile u krevetu. Krevet je bio za jednu osobu pa smo se svo vreme dodirivale telima dok smo se smestale u najudobniji polozaj. Osecala sam njeno toplo telo pokraj sebe, njen parfem i njen miris. Bilo je to neobicno, po prvi put u krevetu sa drugom osobom nakon vise od decenije braka. Ja sam heteroseksualna, i nisam imala iskustava sa zenama, pa ipak, bilo je to eroticno na neobican i za mene nov nacin. Pica mi je bila vlazna. Drzala sam butne cvrsto stisnute. Preumorna od dugog dana i vina, ipak sam zaspala. Lezala sam na stomaku.

U neko doba Snezana se naslonila, napola popela na mene. Probudio me je osecaj kako ona lezi na meni i pritiska stidnu kost o moju guzu. Iznenadila sam se ali i pretpostavila da ona sanja nesto seksualno pa se u snu pribija uza me. Kad sam bila mladja, i sama sam znala da se probudim sa pokrivacem cvrsto stisnutim izmedju butina. Ali, ujednacen ritam njenih pokreta nije ni mene ostavljao ravnodusnim.

A onda je uradila nesto zbog cega sam shvatila da je budna. Osetila sam kako pazljivo povlaci moju majicu da mi otkrije guzu, potom i njene vlazne dlacice kako se pritiskaju o moj guz. Bila je poptpuno svesna sta radi. Jebala me je! Nisam bila sigurna sta da uradim. Njena prijateljica je bila u susednoj sobi. Ali nisam ni zelela da prestane. Tako sam samo lezala i pretvarala se da spavam. Snezana se polako popela na mene, ne vise sa strane, sada je lezala po meni, odozgo. Postajala je sve vlaznija, osecala sam njene sokove kako mi se slivaju izmedju guzova. Pomislila sam kako ona procuri kao ja . Disala je kraj mog uha. U stvari je vise stenjala nego disala. Takodje sam osecala mekocu njenih grudi na ledjima. Njene bradavice su bile nabubrele, a njena stidne dlacice su se trljale o moju guzu dok me je sve snaznije jebala. Osecala sam da se blizi orgazmu. I sama sam bila uzbudjena, i moja pica je bila procurela a klica nabubreo.

Pocela sam da uvijam kukovima pokusavajuci da pritisnem klicu o dusek, dok se Snezana trljala o moje dupe. Onda sam pogresila. Rasirila sam noge da zauzmem udobniji polozaj ispod nje. Ona se momentalno ukocila. Ne znam kako je mogla da misli da ja uprkos svemu jos spavam, ali sada je saznala da sam budna. Iznenada je skliznula sa mene izvinjavajuci se. zao joj je. Nije htela to da radi. Okrenula sam se na ledja, moj klica je pulsirao, nisam htela da sada stane. Odavno se nisam kresnula s muzem. Nedostajao mi je seks. A ova divna devojka koja je lezala na meni to je bilo fantasticno. sapnula sam sve je u redu, i ja sam uzivala . Nije nista odgovorila pa sam dodala ponekad se trljam o jastuk kao ti sada o mene, mogu tako da svrsim . Ocutala je a zatim rekla tvoja guza je kao dva jastuka, to je tako lepo . U ma kojoj drugoj situaciji ovo bih shvatila kao najljucu uvredu. Znam da mi je dupe preveliko. A sada sam se istopila od navale neznosti. Znojila sam od dodira njenog tela.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx