Moja Iva 2

Nakon prošlog događaja i dosta priče oko proteklog ,polako smo se vratili u normalu . Moja Iva – I dio

No nakon dva dana , dojuri do mene moja ženica i pokazuje mi poruku na mobitelu .

,,Danas oko 17 budi spremna-Krešo . Izgleda večeras izlazim , procijedi Iva . Samo smo se njemo gledali jer šta reći .

Iva se okrene na peti te krene u kuću da se spremi . Nije bilo puno vremena i na dvorištu se pojavio Krešo za volanom velikog auta . Nakon par sekundi istrčala je Iva i ušla u auto . Vozač ju je kratko odmjerio te pokrenuo moćnu mašinu .

Iva je istrčala u pripijenim trapericama koje su lijepo isticale njezinu guzu a majica -rolka se ljepo slagala sa tim . Kosu je vezala u rep a na nogama tenisice . Sve je to snimio Krešo , ali nije komentirao . Idemo u šoping konačno je prozborio . Lijepo izgledaš no morat ćemo uvesti neka pravila . Osim ruke koja se spustila na njeno koljeno , ništa se značajno nije dešavalo .

Nakon nekog vremena zaustavili su se ispred ekskluzivnog butika i Krešo joj pokaza rukom da izađe . Sama trgovina je bila vrh vrhova ali Iva se nikad ne bi odlučila za takav izbor . Što zbog cijene i stila .

Ušavši unutra bilo je očito da njezin ,,gazda,, nije prvi puta ovdje . Birao je artikle a prodavačica je vagala brojeve . Pripijena haljina malo ispod koljena ali sa izrezom sa strane do bokova . Nekoliko tankih košulja nježnih boja .Tanki sako sa visokim izrezom . Zatim crni čipkast veš skoro proziran , te čarape sa halterima i grudnjak koji ne pokriva ni bradavice kako treba . Sve izabrano prodavačica odnese u kabinu a Krešo se okrene Ivi podigne obrvu i pokaže rukom .

Moram sve isprobati ?

Ne sve samo donji veš .

Iva se skine u kabini te počne oblačiti seksi krpice .Čarape , haltere , gačice no grudjak je doslovno pokrivao pola bradavice . Da vidim čula je izvan kabine glas . Ali , ali , prozbori Iva ne mogu ovakva izaći .

Oooo možeš možeš i pomakne zavjesu .

Iva je stajala skamenjena onako skoro gola a još gore blizu je bio izlog koji gleda na ulicu . Svatko ko prolazi mogao je vidjeti izloženu prekrasnu ženu u sexy izdanju .

Ok super , uzimamo sve i da platim .

Okrenuo se prema blagajni a Iva je brzo vračala svoje krpice na sebe .Izašli su van punih ruku vrećica te krenuli natrag .

Ovako Iva ovo je moj poklon koji ćeš po naputku nositi dok smo zajedno . I da . nikad da nisi više obukla hlače dok te zovem van .

Uz neobavezan razgovor na sred puta prema kući , automobil skrene na usamljenu autobusnu stanicu . Zaustavi i ugasi automobil te se zakrene prema ženi .

Nešto Ti nije jasno , upita .Sad ljepo skini majicu da se mogu igrat grudima i počni pušit , jel sad jasno .

Ali šta ako ko naiđe , cestom prolaze vozila … uplašeno će Iva

. Nema razgovora već se primaj posla , ništa nije badava .

Skinuvši majicu približi se njegovom međunožju i počne ga oslobađati .

Tako , tako , ljepo spusti usta na njega i miluj ga . Danas ču te ja voditi šta treba .

Izvadivši spolovilo počne ga nježno ljubiti i lickati . Sad lijepo kreni na jaja mmm vodio je Krešo . Lijepo mmm tako sad jezikom ispod jaja , prema guzi , ajde , ajde radi jezikom toooo .

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx