Pušenje kurca vrijedno otkaza

Radim u jednoj firmi kao šef jednog sektora. Dugo godina sam tu i uživam veliku slobodu u radu. Ekipa me gotivi, nisam neki naporni seronja, ali gledam da se radi.

Prije godinu u firmu je došla kao pripravnik žena dvije godine starija od mene. Drčna, ali generalno ok. Nekad zna pretjerati sa stavom što u našoj firmi baš i nije popularno. Obzirom da je rodica od direktora voli da to zloupotrijebi. Pošto joj je završio pripravnički, ostavili su je kao pravnicu. Realno je sekretarica, ali ja imam dosta dodirnih tačaka s njom. Inače sise kao da i nema, ali dupe je pravo. Kada dođe u nekim tijesnim pantalonama ili suknji, rado je pogledom ispratim u prolazu. Kraća crna kosa, nešto niža od mene i pune usne, molio sam se da joj smjestim kurac u ta puna usta.

Prilično sam hladnokrvan na njeno ponašanje. Iskuliram je i prebacim na šalu sve njene gluposti.
U zadnje vrijeme se potrefilo da imamo nekako dosta zajedničkih projekata. Počela je da mi prebacuje neke stvari koje uopšte ne razumije i neće da sasluša. Testira mi strpljenje. U jednom njenom naletu blebetanja, rekao sam joj da mi izađe iz kancelarije. To je povrijedilo njen ponos i par dana je bila samo službena prema meni. Obzirom da nisam svaki dan u kancelariji, meni te stvari ne smetaju.

Kada je primjetila da je ignorišem počela je da mi kroz šalu nabija na nos neke moje poteze. Par puta sam joj odbrusio i bili smo na ivici svađe. Kako koji dan prolazi, ona je sve napornija, a ja sve manje strpljiv za te poslove.
Neki dan je došla na posao žaleći se kako ima mnogo posla za završiti taj dan, a sve jer ja kasnim sa svojim dijelom. Rekao sam da i ja čekam nekog drugog, ali da ću joj ostati pomoći da završi. Napetost se mogla rezati nožem.
Prošlo je 18 sati i svi su otišli iz kancelarije, a ja javio ženi da ću kasniti.

Kako bi opustio situaciju, donio sam nam kafu. Kako sam spuštao kafu ona je rukom udarila po čaši i prosula po papirima. Potom je uzviknula: “Pa jesi normalan, vidi šta si uradio?”. Odgovorio sam: “Šta ti je kurvo, sama si prosula”
Skočila je preko stola i krenula da me udari, a kada sam izbjegao udarac uhvatio sam je s leđa, stavio joj ruke za leđa i uhvatio rukom za vrat.

“Hoćeš da ti pokažem šta je šamar?”-pitao sam je držeći je čvrsto.
“Udari ako smiješ”-odgovorila je.

Nagnuo sam je preko stola i udario je po guzici 3-4 puta i pitao želi li još?

“Pusti me majmune, zbog ovog ćeš dobiti otkaz, znaš ko je direktor”-zavikala je
“Boli me kurac, sad ću te istući po guzici, nećeš moć ni sjesti”- odgovorio sam i udari je još desetak puta naizmjenično po oba guza. Kurac mi se nenormalno digao, pribio sam se uz njeno dupe, a uhvatio je za kosu.

“Šta je kurvo, ne možeš sad ništa?”-nakon što je ovo čula odgurnula me, tako da sam skoro pao. Potom je nasrnula na mene, a ja sam je dočekao i pocijepao joj košulju i rekao: “Sad ću da te izjebem u sve rupe”

Odjednom se smirila, a ja sam izvadio već dignuti kurac, spusio je na koljena i uvalio joj kurac u usta. Malo se otimala, udario sam joj dva tri šamara i zabio kurac u usta. Osjetio sam kako se ne odupire, nego prati pokrete kojima sam joj glavu nabijao na kurac. Uhvatila se rukama za moje noge i nastavila.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kvisko
Kvisko
Guest
7. studenoga 2020. 19:52

Nema bolje jebacine nego sa radnom kolegicom koja se pri tome ponasa i pravi nedodirljivom.Takve su ziva vatra i karaju se ludacki.

Marko
Marko
Guest
Reply to  Kvisko
17. studenoga 2020. 15:51

Uf i ja volim da pojebem jednu na poslu, sta ta sve zna a ima tako nevinu facu. Majstorica u pusenju, ima veliko lijepo dupe, kad je jebes zguza mozes svrsiti cim guzu pogledas.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx