Tetka ja više ne mogu da drkam na tebe moram te pojebati *INCEST* – IV dio

Nastavka priče Tetka ja više ne mogu da drkam na tebe moram te pojebati *INCEST* – III dio

Kada sam se probudio bilo je oko 20 i 15h ,ustao sam i bio kao nov uvatio sam kurac i on je bio kao nov razmisljao sam dal da ga izdrkam na moju tetka snezu,ma reko necu,mozda cu sad videti tetka bisine sise pa veceras mozda i da ga izbacam na nju malo kad se vratim kuci! ,ustao sam i otisao da napravim nesto da jedem napravio sam sendvic i seo da gledam tv ubrzo zatim zazvonio je telefon javio sam se ,kad ono tetka bisa pa sine sto se ne javljas zvala sam te vec par puta od kako su tvoji otisli! A pa tetka nisam cuo telefon jer sam spavao! A rece ona! Pa aj malo dodji do mene sama sam dosadno mi je! A gde su teca i braca? Pa otisli u beograd da vuku povrce na pijac da prodaju! A pa dobro navraticu i meni je isto dosadno! Inace od tetka bise sam imao 3 brata dva su bila tu i bila su ne ozenjena ,a ovaj treci je bio ozenjen i ziveo je blizu mene i sneze! Pojeo sam sendvic na brzio zakljuco kucu i krenu kod tetka bise!

Bilo je vec 20:45h! Trebalo mi je 2 min kolima do nje! U dvoristu su imali dve kuce kao skoro i svako domacinstvo po selu jednu novu i veliku i jednu staru malu u kojoj su tetka i teca spavali novu kucu su valjda pravili za decu kad se pozene! Nemam pojmas to je moje razmisljanje,ustvari ova stara kuca nije ni bila kuca vec kao neka letnja kuhinja sa jednim odeljnjem tu je bio tv,krevet gde su tetka i teca spavali,sto i ostalo potrebno! No i nebitno usao sam na vrata,a tetka je lezala na krevetu onako okrenuta na bok dupe je bilo okrenuto ka zidu,a sise su pravo gledale u astal,i u takvoj pozi je lezala i gledala tv,uso sam na vrata a ona je rekla ajde sine sedi za sto ili ako ti je komotnije dodji pored mene na krevet evo pocinje domaci film pa da gledamo,seo sam za astal mada sam se zajebao sto nisam kraj nje jer sam opet bio brzi od pameti no nebitno!

Seo sam za astal i izbuljio se u njene sise kolike su bile,mislio sam u sebi kakav bre domaci film doso sam da gledam tvoje sise! Buljo sam u njene sise,ali ona to nije primecivala jer je bilo ugaseno svetlo a i gledala je film,na sebi je dole imala suknju ,a gore neku bluzu na raskovcavanje na sredini,mislim da nije imala brus ali u potpunosti nisam mogao da tvrdim jer je bilo ugaseno svetlo,tetka bisa nije bila nikakva bonba jedino sto je imala ogromne sise ali nije bila ni prineti tetka snezi koja je bila 10 puta bolja od nje mada ja ni sad nisam mogao kurac da obuzdam nisam smeo da ustajem od stola jer mi se kurcina ukrutila skroz tetka me je upitala sine koliko je sati,pogledo na sat i reko joj 21: i 15h,u sunce ti jebem ja zaboravila da pomuzem krave,skocila je sa kreveta i krenula ka stali rekla je gledaj ti film a tetka ce brzo samo da pomuze krave,kada je ustala bio sam siguran da nema brus! ,cim je izasla izvadio sam kurac hteo da ga izdrkam ali sam se predomislio ma idem u stalu da joj ga stavim pred oci pa nek i moj pomuze,pa sta bude nek bude nisam mogao vise da se ustrucavam,resio sad cvrsto da joj ga izvadim pred oci pa nek bude sta bude! Usao sam u stalu a tetka je sedela na hohlici pored krave i muzla je!

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx