Mokra Je momci, jebimo Je – XIII dio

Ovo je 13 dio od 13 u seriji Mokra je momci

Krupni mladić duge crne brade izvukao je iz spremišta Patriciju koja se nije niti pokušavala braniti osjetivši po stisku ruku njegovu sirovu snagu.

Mokra Je momci, jebimo Je – XII dio

Mladić je desnom rukom Patriciju privukao na svoja prsa, a lijevu ruku joj je zavukao u međunožje. Kako nije pružala otpor, odnio ju je do stola u tamnijem dijelu krčme. Bez žurbe joj je skinuo crvene štikle, a nakon toga je nastavio maziti njezine skladno građeno tijelo. Dok ju je milovao po bedrima skinuo joj je crnu samostojeću čarapu s lijeve noge, a nakon toga i s desne. Dok ju je skidao mazio je sve njezine erogene zone.

Nakon čarapa skinuo joj je usko pripijenu crnu majicu ispod koje su se nazirale poput višnje velike i ukrućene bradavice koje je mladić prstima nekoliko puta zavrtio, a koje su nakon toga postale još čvršće. Mladić je osjetio njezino uzbuđenje te ih je nastavio lizati i grickati. Patricijino tijelo je drhtalo od uzbuđenja. Ležala je na stolu u kratkoj crvenoj minici i gaćicama. Dok joj je grickao nabubrene bradavice skinuo joj je gaćice i rukama nastavio milovati njezino međunožje. Ostala je samo u crvenoj minici. Iz pičke joj je curio bistri sok. Bila je mokra i spremna primiti gorostasov kurac.

Kad joj je krupni mladić skinuo gornji dio odjeće, Patricija je ugledala atletski građeno tijelo obraslo gustom crnom dlakom koja se je stapala s njegovom crnom bradom, a kad je skinuo donji dio odjeće ugledala je međunožje obraslo crnom dlakom iz kojeg je stršao golemi već ukrućeni kurac kakvog nikad do tada nije vidjela niti osjetila. Sjetila se Žigola za kojeg je mislila da ima najveći kurac. Ali crni gorostas je imao gotovo dvostruko veći kurac od Žigola. „Isuse, pomogni mi“ – tiho je prozborila Patricija.

Mladić nije razumio što je Patricija govori niti ga je to zanimalo. On je krupnim šakama nježno mazio njezina bedra, palčevima trljao njezin klitoris što ju je jako uzbuđivalo. „Tako krupan, a tako nježan“ – pomislila je Patricija. Nije ni slutila koliko se vara, ali nije trebala dugo čekati da se u to uvjeri. Iznenada joj je mladić jednim potezom razderao crvenu minicu od koje je ostala samo krpa. Patricija se trgnula od iznenađenja. Mladić ju je naglo uhvatio za noge i brzim pokretom ih digao na svoja dlakava ramena Još se nije oporavila od tog iznenađenja, a već je osjetila pritisak mladićeva kurca na ulazu u svoju pičku. Iznenadna bol zbog snažnog uboda velikoga kurca prostrujala je njezinim tijelom.

Njegov kurac joj je u trenu ispunio cijelu pičku. A polovica je još bila izvan nje. Bila je paralizirana duboko u sebi usađenim kurcem. Osjetila je kako mladić polako izvlači kurac iz nje, a kad se ponadala da će ga cijelog izvući, snažno joj ga je opet zabio još dublje i svakim novim ubodom ulazio je sve dublje. Patricija je imala osjećaj da joj para utrobu, nemoćna da se odupre. Ubrzo je osjetila mladićeva bedra na svojima i udarce njegovih jaja po svom međunožju. Svaki ubod je bio sve snažniji. „Nije moguće da je cijeli kurac ugurao u mene.“- pomislila je Patricija. Ali mladić ju je nastavio nemilosrdno jebati sve jačim i sve bržim ubodima. Istodobno joj je palčevima trljao klitoris što je Patriciju silno uzbuđivalo. Umjesto boli počela je osjećati toplinu u zdjelici. Osjećaj ugode bio je sve veći. Svakim novim ubodom bila je sve bliže orgazmu koji je ubrzo potresao njezino tijelo. Imala je osjećaj da nikad neće prestati. Ritmičko grčenje mišića njezine pičke dodatno je uzbudilo gorostasa koji ju je nastavio jebati još žešće. Ubrzo je Patricija osjetila trzaje mladićeva tijela koji se tresao u snažnom orgazmu puneći njezinu pičku mlazovima tople sperme. Kad je gorostas svršio, izvadio je izvadio kurac iz Patricijine pičke i njime ju mlatio po bedrima, trbuhu i dojkama. Zgrabio je Patriciju za bujnu crnu kosu i ugurao joj dio kurca u usta. Prisilio ju je da guta ostatke sperme i da mu poliže cijeli kurac. Bio je to orgazam koji se pamti za cijeli život. Od tog trenutka je Žigolo nestao iz njezinih misli.

Nastavci<< Mokra Je momci, jebimo Je – XII dio
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Miki
Miki
Guest
25. siječnja 2024. 15:12

Top

1
0
Ostavi svoj komentarx