Nakon 20 godina čekanja uspio sam kresnuti susjedu

Ciljao sam je punih 20 godina,ja sam tad imao 17,ona možda oko 35. Moj prozor je gledao na njen vrt i nikad nisam propuštao priliku,kad je radila u njemu da je ne gledam.Iz početka sam se malo krio iza zavjese,ali vremenom prestao sam to raditi,zato što je znala izaći u taj svoj jebeni vrt samo u grudnjaku,dolje u vrućim hlačicama ili kakvoj kratkoj suknji.Ma neopisiv je užitak bio gledajući je takvu,pogotovo kad je mješala svojim guzovima ili se okrenula da obriše znoj sa svojih sisa.

Rađala je iz godine u godinu,prvo četiri djevojčice,ali muž joj je očigledno htio sina i u petoj trudnoći zaista je bio sin.Mene je to njeno rađanje jako palilo,jer znao sam da se redovito jebe i vjerovatno sa užitkom.Ona nije radila,ali obavljala je naravno sve kućne poslove a kad bi išla u dućan,sjela bi na bicikl i ljuljala svoju pičku po njemu.Bio sam neizmjerno ljubomoran na taj njen sic,jer pri vrhu je bio prilično uzak,pa sam uvjek zamišljao kako joj trlja klitić dok jaše na njemu.Jedina stvar koja mi je pogodovala u to vrijeme,bila je kad je svog još malog sinčića,vodila u šetnju.Mali je bio presladak,skoro ko curica,i kad bi je sreo,a obično joj je bio u naručju,upitao bi je mogu li ga malo primiti.Ma samo daj,da se ja malo odmorim,ali meni je to ustvari bila prilika da uzimajući malog,dodirnem njene pozamašne sise.Kako nije nikad reagirala ti dodiri su bili sve čvršći i dugotrajniji.

Vrijeme je prolazilo,djeca su joj odrasla,neke kćeri već poudale,ja sam je idalje pratio kako se ljulja na svom biciklu.Jednog dana došla je na moja vrata i pitala mogu li joj učiniti uslugu?

– Mogu samo reci o čem se radi.

– Pa trebala bi prebaciti neku šutu,a ti imaš kuku i prikolicu.

Opet je bila u majici duboko dekoltiranoj,i svojim famoznim do ludila kratkim hlačicama.

– Nema problema,za čas sam kod tebe.

Vruć ljetni dan,ja na godišnjem,11 sati u jutro a temperatura već 25 stupnjeva.Nisam znao da je sama,ali za svaki slučaj,uzeo sam si rukavice,ako bude potrebno da joj pomognem.I bila je sama,pa smo zajedno trpali tu njenu šutu,ja sa više zadovoljstva jer kapljice znoja počele su joj natapati majicu i već sam mogao nazrjeti njene krupne bradavice.Odvezli smo tri ture,njena majica je svakom bila sve mokrija kao i moja,ali stvarno mi je bio užitak.Kad smo završili sa poslom,sjeli smo kod nje u dvorište.Ajde sad da te počastim,šta hoćeš,rakiju,pivo,kavu?Znaš ti dobro što bi meni najviše pasalo.Donjela je kavu,usput si je presvukla majicu,vidio sam da je skinula i grudnjak,tako da mi je kurac istog časa bukvalno poludio.

– I ti si na godišnjem?

– Jesam,a kako to da si ti sama?

– Pa djeca su se razbježala po moru,a ovaj moj radi do 4,i neće doći prije 5.

– Dobro znači možemo u miru popiti ovu kavu,samo molim te nemoj mi danas sjedati na bicikl,koji je bio dva metra iza nas.

– Neboj se danas sam toliko vlažna da mi netreba sic,rađe bi nešto drugo.Kad smo već kod tog ,daj reci mi stalno mi curi ispod sudopera,onaj moj ništa nezna,jel se ti možda razumješ u to?

– Pa mogu pogledati,znajući da me zove u kuću,očekivao sam jebačinu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
9 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Slatka Mala
Slatka Mala
Guest
10. kolovoza 2021. 23:22

Ma svaka voli mladjeg,izdrzljivijeg i jos ako je obdaren uhh.Laze ako kaze da ne voli.

Oko
Oko
Guest
Reply to  Slatka Mala
12. kolovoza 2021. 06:36

Kako bi dobro bilo dobro jebati te posle tog nekog mladjeg, dok si umazana njegovom spremom.

Slatka Mala
Slatka Mala
Guest
Reply to  Oko
13. kolovoza 2021. 00:43

Da budem iskrena,godilo bi mi pogotovo da si mi muz ali eto ne moze i jare i pare 😉

Oko
Oko
Guest
Reply to  Slatka Mala
13. kolovoza 2021. 09:09

Zašto muž, muž može da bude treći

Slatka Mala
Slatka Mala
Guest
Reply to  Oko
15. kolovoza 2021. 00:11

Pa bilo bi pozeljno da muz bude taj posle jebaca 😉

Oko
Oko
Guest
Reply to  Slatka Mala
17. kolovoza 2021. 10:05

Slatki e, bi li ja mogao onda posle muža da te dokrajčim?

Slatka Mala
Slatka Mala
Guest
Reply to  Oko
18. kolovoza 2021. 00:55

Slatki je muski rod,a ja sam Slatka-zenski rod 😉 Za sada imam i nema potrebe za jos jednim 😉 Lijepo mi je ovako i ne zelim da kvarim 😉

Oko
Oko
Guest
Reply to  Slatka Mala
19. kolovoza 2021. 15:46

Ma ti si “Slatkica,” svaki put mi poturi pogrešnu reč, izvini. Mislim da ne bi pokvarila ništa ako bi se potucla ponekad sa mnom, možda bi svima bilo lepše.Poz Slatkice.

Oko
Oko
Guest
Reply to  Slatka Mala
16. kolovoza 2021. 08:55

Slatki e nema te?

9
0
Ostavi svoj komentarx