Nakon njegovog svaki mi se činio mali

Nedavno sam prekinula dugogodišnji vezu sa dečkom koji mi je bio prvi u svemu. Prvi i jedini. Jako loše sam podnijela prekid i to me uništilo. Danima nisam dolazila sebi i pala sam u strašnu depresiju. Tada sam našla lijek… Nisam ni slutila da jedna noć može tako da djeluje na mene i da me izlječi…

Imam 28 godina, vitka sam i zgodna (tako mi svi kažu) crnka.Imam gustu i dugu crnu kosu i plave oči. Tanak i uzak struk i velike bujne grudi. I zaobljenu stražnjicu.Mogu reći da me je Bog nagradio tijelom. No da se vratim toj noći.

Izašla sam sama u jedan kafić i naručivala votku colu. Svirali su narodnjaci i pjesme koje su još više lomile moje srca. Tako sam imala želju da sve više pijem. Kada sam htjela platiti konobar je rekao da je plaćeno i pokazao na zgodnog visokog i razvijenog muškarca. Imao je blizu 40 ali je izgledao FENOMENALNO.

Prišla sam mu i zahvalila se. Jedva sam stajala na nogama i vrtjelo mi se u glavi. On me zadržao i prestavio se.

– “Marinko.A kako se ti zoveš lepotice” upitao me. I ja sam se njemu predstavila i zamolila ga da izađemo jer mi nije dobro. Ispovračala sam se a Marinko je cijelo vrijeme bio uz mene. Svaka mu čast. Ponudio se da me poveze i pristala sam. Bila sam usamljena, pijana i ranjena od boli i pristala bih na sve. Dovezao me u mali ali uredan stan. Objasnio mi je da je iz Srbije i da je ovdje na službenom putu. Pitao me šta tako lijepa i mlada žena radi sama u kafiću i zašto se opija.

– “Nesretna ljubav” odgovorila sam.

– “Znam bolji lek za to” rekao je.

Prišao mi je i podigao me. Stao je iza mene i počeo me milovati po trbuhu i dizati ruke do mojih sisa. Kroz haljinu nazirale su se moje nabrekle bradavice. Zatvorila sam oči i tiho uzdahnula. Objema rukama uhvatio je moje sise i počeo ih mijestiti.

– “Aaahhh…mmmm….oh kako je lijepo” prela sam poput mace. Skinuo mi je haljinicu i ostala sam samo u čipkastom grudnjaku i tangicama. Prstom je prešao preko tangica a ja sam uzdahnula od ogode. Zavukao je ruku ispod njih i skinuo ih. Premjestio se ispred mene i svukao ih polako. Bila sam obrijana.

– “Mmmmm…jako lepo. Miriše na jorgovan.”rekao je. Poljubio ju je i jednim dugim lizom prešao jezikom od klitorisa do rupe.

“Uhhhh..” kako mi je bilo lijepo. Zatim se podigao i skinuo mi grudnjak. Jezikom je počeo kružiti po nabreklim bradavicama, pa ih je hlapljivo strpao u usta.Ruku je spustio dolje i zabio prst u moju vrelu unutrašnjost. O kako sam bila vlažna.

– “Spremna si za jebačinu” rekao je i otkopčao svoje traperice i skinuo majicu.

– “Diraj me još malo…” prošaptala sam napaljeno. Imao je duge prste i snažne ruke. Stao je iza mene i spustio jednu ruku na moju pičku koja je bridila a drugom mijesio moje sisu i gladio bradavicu. Trljao mi je klitoris pa zabio najprije jedan prst pa drugi. Snažno ih je zabijao a ja sam stenjala ijecala.

– “Joooššš….ohhh Marinkoooo.” zavrištala sam a on me uhvatio objema rukama. Ne znam šta mi je bilo nikada brže nisam svršila. Uhvatio me za glavu i sagnuo. Spustio je traperice i gaćice do člankova i uhvatio u ruku svoj ogromni kurac. Bio je zastrašujuće velik. Imala sam samo jednog ali nije bio ni upola ovoliki.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
10 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Biljana
Biljana
Guest
3. ožujka 2021. 17:38

Svaka cast, i mene si bas napalila pricom da sam se morala pomaziti. Nema ljepseg osjecaja nego kad ogroman kurac uspijes savladati i citav ugurati. Sve je do jebaca i koliko uspije zenu napaliti. Ja volim uvijek da svrsim bar minut prije muskarca jer onda mi picka bude toliko nakvasena i razradjena da je uzivanje kad me tu preostalu minutu ludjacki i jako izjebe.

Anabela
Anabela
Guest
Reply to  Biljana
3. ožujka 2021. 20:24

Di ti nebi picku izdrkla

Aki
Aki
Guest
Reply to  Biljana
4. ožujka 2021. 13:26

Koliki si najveci probala?

Anabela
Anabela
Guest
Reply to  Aki
4. ožujka 2021. 20:19

Ne budi prost

Biljana
Biljana
Guest
Reply to  Aki
5. ožujka 2021. 14:33

Ja volim sex i ne vidim problem u tome ali sigurno ne idem u lov na veliki kurac. Ponekad se pruzi prilika ali mora biti jos nesto osim broja cm. To nije tako cesto jer nisu bas toliki centimetri kako ovdje skoro svaki muskarac pise da ima.

Ivan
Ivan
Reply to  Biljana
19. ožujka 2021. 22:09

20 cm dovoljno za tebe, ali problem je što malo takvih muskaraca iima

Denis
Denis
Reply to  Biljana
5. ožujka 2021. 02:31

Izjebao bih te. Javi mi se ako želiš.

Kvisko
Kvisko
Guest
Reply to  Biljana
23. ožujka 2021. 00:15

Uhh kad bi mogli mi ovako kao u prici ?

Anabela
Anabela
Guest
3. ožujka 2021. 20:22

Ufff kakva priča Čovečee mmmmm

Boško
Boško
Guest
Reply to  Anabela
22. ožujka 2021. 09:26

Anabela dodji da ti šapnem nešto na usta…

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
10
0
Ostavi svoj komentarx