Mala rođaka Lila IV

Svanjavalo je. Poslednji dan našeg seminara na Zlatibiru, koga je svakako obeležila Lila, barem kada sam ja u pitanju. Budim se polako i čujem Lilino stenjanje. Pomislim u sebi, ova mala je nenormalna. Može da se jebe kad god poželiš.

Mala rođaka Lila III

Spavao sam u dnevnoj sobi, a Lila je nakon burne noći, brzo zaspala pored mortus pijanog Vladana, koji se tek sada očigledno povratio. Čuo sam njegov glas, kako Lili govori – kurvo, naguzi se još malo, nije ušao ceo. Kurac mi je već reagova na pomisao, da Lila opet prima kurčinu u onu svoju savršenu guzu. Lagano sam ustao, prišao vratima, koja su bila na pola otvorena. Svetlost koja je dopitala u spavaću sobu od spolja, bila mi je dovoljna da mogu jasno da vidim da je Vladan naguzio Lilu sa strane. Sa obe ruke je držao za vrat i jako navlačio na svoj kurac, dok je ona svojom levom rukom širila guzove kako bi prodiranje bilo što dublje. Bili su prilično glasni.

Lila se onda podigla sa jastuka, navalila na desni lakat i silovito nabijala na Vladanov potpuno mokar i klizav kurac od kreme koju je predgodno namazao. Vladan je zategnuo svoje telo i nije mrdao. Samo je isturio svoj kurac unapred, kako bi Lila moglad da se nabije do kraja. Jecala je i govorila, jebi me životinjo. Rascvetana mi je guza skroz, to si želio, jel da? Jebi sad, da vidim tvoju izdržljivost. On je samo rikao kao razjaren bik i očigledno da su ga ove Liline reči dodatno napalile. Oborio je na stomak, svojim nogama je obuhvatio njene noge i skupio ih. Guza joj je došla do potpunog izraža. Uzdigao se na rukama i jako prodirao u nju. Lila je zabila glavu u jastuk i tiho se moglo čuti kako zapomaže i govori nešto nerazumno. Evo kurvetino raspala, jel ti sada odgovora jačina i brzina? Ulazio je u nju kao brzi voz. Sve jače i sve žešće.

Nakon 4-5 minuta veoma jakog tempa, zabacio je glavu u nazad, ne vadeći kurac iz njene guze. Trzao je nekontrolisano i punio je! Pao je preko nje i još uvek je lagano gurao kurac u nju.

Otvorio sam naglo vrata i ušao. Još uvek je ležao na njoj sa kurcem u njenoj guzi. Teško su disali, tražili su dah. Prišao sam prozoru, otvorio ga i glasno rekao – dobro jutro deco. Iznenađenjeeee! Skočio je kao oparen. Prepao sam ga. Lila je samo umorno uzdigla glavu iz jastuka, pogledala me je, nasmejala se i vratila se licem ka jastuku. Šta bre ti radiš ovde, jebo te? Prepao si me. Upitao me je Vladan vidno uplašen. Ništa, ništa. Samo ti nastavi da jebeš. Sve je u redu. Nego, hteo sam da ti nešto pokažem, sačekaj me molim te tu, odmah dolazim. Otišao sam do dnevnog boravka, skinuo telefon sa punjača, našao fotografije koje smo snimili sinoć i pružio mu telefon. Motaj na levo kretenu mali.

Gledao je zbunjen u telefon i nije disao. Šta je ovo? Ko su ovi ljudi? Šta mi se to dogodilo? Vladan je drhtavim glasom postavljao zbunjeno, hiljadu pitanja. Ništa sine, ništa, rekao sam ti već. Malo si se pojebao sa tim kuratim ljudima sinoć, a mi smo iskoristili priliku da te malo i uslikamo.

To nije tačno! Ja nisam peder, ne volim muškarce, vikao je Vladan, koji je bio na ivici suza. Lila, šta je ovo? Lila se okrenula ka njemu i bahato mu reče – e da vidiš kao izleda kada nekog ucenjuješ i želiš da mu upropastiš život, majmunčino. Ove fotografije ću poslati tvom jebenom tatici na mejl, poslaću ih i na mejl tvog fakulteta i naravo objaviću ih na svim društvenim mrežama. Savio je glavu i ćutao. Podigao sam mu glavu i pretećim tonom rekao – Slušaj me pažljivo, prvo ćeš sada, odmah uzeti svoj telefon, obrisati sve Liline fotografije koje imaš. Drugo, lagano ćeš na prstima napustiti hotel i više nikad, ali NIKAD nećeš se Lili ni javiti na ulici, a kamoli nešto drugo. Daj mi telefon, ODMAH!

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx