Obradio sam drugu ženu mog ujaka – I dio

Moja ujna je ujakova druga žena, jer mi je prva ujna umrla pre 10 godina. Zove se Jelena, ima sada 48 godina, a ujak je stariji od nje 12 godina. Od sve rodbine ona mi je nekako prirasla srcu jer sam sa njom mogao razgovarati o svemu šta me je mučilo i zanimalo. Moja omiljene teme bile su seks, žene, ljubav mada smo o svemu pričali. Ujna je bila otvorena žena i slobodno je pričala o svemu, tako smo se i povezali i saznavali tajne jedno o drugome, stvari koje nikada nikome ni za živu glavu ne bi ispričali. Ja nisam baš imao sreće sa ženama a kako sam saznavao polako kroz razgovor da ni ona baš nije imala sreće sa ujakom mada je on voli i pomaže joj, ali ne zadovoljava je u onome što je njoj sada kako mi je priznala najpotrebnije, a to su bračne dužnosti.

Ja imam 30 godina i zovem se Željko. Oduvek sam voleo starije žene, pa me možda zato ove sa kojima sam bio i nisu baš nešto zadovoljavale jer na strani starijih je bilo iskustvo i nije bilo foliranja u svemu pa i u seksu, tačno su znale šta žele, kada i kako. Jednom prilikom sam ujni pričao kada je došla kod mene da ako bi voleo sa nekim da budem to bi bila starija žena zbog razloga koje sam već naveo. Namerno sam opisivao ženu njenog tipa jer sam je potajno gledao kao ženu koju bi voleo da izjebem, ali nisam hteo da ako mi ne uspe da pukne bruka u porodici. Često sam dolazio kod ujaka a i oni kod nas, a često je i ujna sama znala dolaziti pa smo tako dugo pričali da ju je nekad i ujak zvao i pitao da li ona ima kuću.

Uvek je imala haljinu malo iznad kolena pa me je u počelo zanimati šta se krije među tim nogama i da li joj je trenutno obrijana pička ili je čupava jer sam ja u našim razgovorima uspevao da je navedem na to da mi kaže ali to je sve bilo iz okola nikad direktno pitanje. Na način kako ja volim da mi devojke imaju frizuru dole pa se i ona malo otvarala i rekla mi da ona voli malo čupavo da ostavi iznad a okolo obrije. Guzica joj je bila malo veća ali ne previše, a sise su joj bile baš velike i njihale su se kad hoda, pa sam tačno znao kad nosi grudnjak a kada ne.

Tako sam već recimo dosta bio upućen u to kako je ona dosta seksualna žena i formirao sliku o tome šta voli, oprezno naravno. Često sam im pomagao  i jednom sam u njihovoj spavaćoj sobi montirao jedan ormar jer je ujak bio zauzet na poslu,a ja nisam imao pametnija posla. Ujna jeca je radila nešto u kuhinji oko ručka i s vremena na vreme me je zapitkivala da li mi nešto treba i kako ide posao. Odgovarao sam jej da je sve ok i da ne brine. Malo sam pomaknuo komodu kako bi napravio mesta za ormar koji sam sastavljao i video sam da je dole na bila jedna knjiga koju sam instinktivno podigao i otvorio.

Video sam da je to ujnin dnevnik u koi piše o čemu rzmišlja i šta je muči. Naravno nije mi đavo dao mira i počeo sam onako u preletu dok sam listao da čitam unose. Na jednom sam se zaustavio, u njemu je pisalo kako je već na rubu živaca i da će da popizdi, nastavio sam dalje, pisala je o tome kako je ujak dobar čovek ali da njoj treba seksa i treba joj da se dobro pojebe, jer je ujak već stariji i ne može da je zadovolji kako treba i da joj je već dosta drkanja i njegovog balavljenja po njoj, da želi da se oseti kao žena, a ne kao objekat za jebanje na kojem će se neko istresti, okrenuti na stranu i zaspeti a ona ostati nezadovoljena i morati do orgazma doći masirajući pičku kad on zaspi. Treba joj nežnosti i milovanja kod seksa, treba joj predigra i maženje posle seksa.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Mladen
Mladen
Guest
16. veljače 2022. 23:24

Prica je super i neka samo nastavi decko tako i dalje

1
0
Ostavi svoj komentarx