U hotelu je bila izjebana

Karolina se gušila, plakala, lice joj je bilo crveno i nije znala hoće li moći stajati na nogama kad je pusti. Orgazam kakav je doživjela oduzeo joj je svu snagu, ali nije je zadovoljio. Njena pičkica je i dalje bila vrela, vlažna, željna dodira, jezika, kurca, prstiju… Očajnički je željela da bude izjebana, da njena malena osjeti nešto u sebi. Molećivo je gledala Marka, nemoćna da bilo šta kaže, milujući ga po nogama i mazeći obrazima njegov sada mlohavi kurac.

Nakon hotanja našli se u hotelu

„Ljepotice moja…“ – nježno je podigao, uzeo u naručje i ljubio, noseći je prema stolu. – „Sad ću da te izjebem, ljepotice.“

Spustio joj je guzu na sto i počeo da joj žvali pičkicu, kao da je ljubi u usta. Legla je na sto i teško disala, njegov jezik je vješto kružio po njenoj malenoj, koja tek što je svršila i dodatno uzbuđenje kao da joj je vratilo snagu… Uspravila se i zamrsila prste u njegovu kosu. Marko je kružio oko klitorisa, usisavao ga i milovao je po nozi.

„Jebi me prstima, Marko…“ – tih je zajecala.

Ramenom joj je podigao butinu desne noge, koja je sada koljenom dodirivala njenu sisu. Gurnuo je srednji prst u njenu pičkicu i jezikom zapalacao po klitorisu. Dubok uzdah olakšanja se oteo iz Karolininih usta i ona poče da se odiže guzom od stola jecajući i moleći ga da ne prestaje.

„Želiš da te jebem prstima, kučkice…“

Karolina osjeti udar u stomaku od ovoga „kučkice“… Nije znala zašto, samo je pomalo izgubljeno potvrdno klimnula glavom i zagrizla donju usnu kad je osjetila dva Markova prsta kako polako probijaju njenu pičkicu željnu kurca.

„Ooooh, Marko… Jebi me prstima, jezikom, želim to…“

„Želiš to, kurvice?“

„Daaaaaaa… Jebi me… Jebi…“

Marko je odlučno prodirao s dva prsta u njenu vrelu pičkicu, koja nije prestajala da vlaži. Karolina se potpuno predala i stezala svoje grudi, primičući ih usnama i palacajući jezikom po bradavicama. Izvadio je prste iz nje i svukao je sa stola. Legao je na pod i pokretom joj pokazao da želi da mu ga puši dok je on jezikom jebe. Brzo i vješto, Karolina je nadnijela nad njegova usta svoju uspaljenicu i strpala polunabrekli kurac u usta. Vještim pokretima glave ga je pušila, drkajući ga jednom rukom, a drugom stežući muda. Marko joj je stezao polutke i jezikom palacao po pičkici. Učinilo joj se da će ponovo svršiti kad je osjetila kako njegov kurac raste u njenim ustima i kako njegov jezik ponovo tako dobro razvaljuje njen klitoris. Ubrzali su pokrete bokovima i jedno i drugo. Jebali su jedno drugo, on nju kurcem u usta, ona njega pičkicom po jeziku. Kružila je bokovima, vlažila mu facu sokovima strasti, motivirala ga da je ponekad pljesne po guzi, što je nju dodatno raspaljivalo i zbog čega je sve dublje i sve snažnije, pušila njegov kurac koji je već ponovo bio tvrd i nabrekao.

„Sad ću da te jebem, kurvice!“ – izvukao se ispod nje i pljesnuo je po guzi.

Karolina je ostala nagužena na podu, nije znala zašto sama ne ustaje, nije znala zašto ne smije da ustane. Vrisnula je od bola, kada je počupao za kosu i povukao prema sebi, podižući je tako na noge.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx