Ludi dani i maškare

U vrijeme karnevala i poklada naš gradić sav poludi. Oblače se i luduju uglavnom mlađi i nešto starijih ali i ostali stanovnici redovno dolaze gledati maškare. Pogotovo kad se pali Mesopusta i kad “biležnik od maškaranskog suda” poslije izvršenja kazne ženi mladu od Mesopusta kojeg se spalilo jer je za sve loše baš on kriv.

Ovo ” leto je mlada od Mesopusta bila u maramu, crveni obraz i usana, dobri cica i guzica, dugih nogu, fala Bogu, prava lipotica”. Tako su ju opisali preko razglasa meštri od karnevala i nakon ceremonije je bila proslava i pir (svadba).

U mladu se ove godine obukao dečko koji je i bio sklon muškima i u licu skoro bez brade i brkova, nešto vrlo malo i lijepih crta lica. Inače , kad nije maskiran je bio pederastog izgleda. Znao sam ga vidjeti na plaži preko ljeta kako zagleda u muškarce i lovi nekoga od turista da ga nategne. Nije on to mogao sakriti jer je bio prava muška drolja. Taj dan kad je bio završni “pir” i ludovanje se pilo jako puno. Alkohol je tekao u potocima, najviše vino.
Ja sam bio maskiran u nekakvog starog kapetana sa lulom i zabavljao se sa društvom .

Kad svirači počmu svirati naše tradicionalno kolo tu se svi hvataju u krug i skaču kako se kome hoće. Promatračima koji to gledaju bude zanimljivo jer jedni vuku u lijevo, jedni u desno, neki i padnu dolje pa se, ako su obučeni u žensko, vide i gaće. Publici je to super za gledati i izaziva smijeh kod većine prisutnih. Ja sam isto dobro pod utjecajem vina plesao a do mene je bila u kolu “mlada od Biležnika i udovica Mesopusta”, Skakao ili skakala je i ona i veselila se i u jednom trenutku me uhvati za ruku tako da su mu prsti bili između mojih i nastavi sa plesom kao da nije ništa bilo.

Malo kasnije je prste uvijala oko mojih i mazla mi ruku koju je držala. Kad su prestali svirati kolo sam ostao malo sa društvom i primjetio sam da me često gleda i daje mi znak da bi se kresnio – la. Malo me je to i zanimalo jer sam imao nekakvih iskustava u mladosti sa jednim feminiziranim dečkom i sa jednom transicom. Primjetio sam da je izašla iz doma kulture van i ja sam lagano krenuo bliže izlazu i pratio ju sa udaljenosti od 10 -12 metara. Kad je izašla u mrak krenula je iza doma kulture prema parkiralištu i kad me vidjela da ju pratim produžila dalje i kod nekog zida stala da će pišati. Ja sam stao pored i izvadio svoju alatku koja je bila u nekom polu dignutom stanju jer se dosta popilo. Kad sam se ispišao odjednom me uhvati “mlada” za kurac i kaže da će mi ga ona otresti.

Bilo mi je to prerizično . Jesmo bili u mraku ali je uvijek netko mogao od nekuda naići i ja kad mi ga je nekoliko puta povukao naprijed nazad kažem
– ajde sad za mnom
– kamo

Krenuo sam do svog auta, otvorio i njemu suvozačka vrata i odvezao se do mene doma. Živio sam potpuno sam i nije bilo u dvorištu svjetla tako da sam otključao vrata i ušli smo u kuću u mrku da nas nitko nije vidio. Čim je ušao sam ga malo počeo dirati po guzici i odveo u sobu. Trajalo je to skidanje malo duže zbog dosta odjeće ali je čim se skinuo legao uz mene u krevet, Svojim jezikom mu lagano liznem usne i on prihvati svojim ustima moj jezik i počme ga usisavati i rukom mi krene drkati kurac. Uvuao sam svoj jezik u njegova usta a rukama ga krenuo loviti za guzicu i cice. Baš je bio sav mekan, Nije bilo ni malo mišića na njemu a i noge i guzica su bile bez dlaka. Počeo me ljubiti po vratu pa se odmah spustio niže i uzeo ga ustima. Bilo je tu dužine dosta ali još nije bio dobro tvrd i mislio sam da se možda i neće dignuti zbog alkohola. Nije se on razočarao nego ga je strpljivo lizao, ljubio u vrh glavića i jezikom kružio po njemu a rukom mi ga drkao . Ruka mu je bila nježna više nego većina ženskih ruku. Ubrzo ga je cijeloga uvlačio u usta i ukrutio ga potpuno. Kad je bio zadovoljan tvrdoćom se povukao a ja sam dohvatio iz ormarića kondom i navukao si na kurac. On ga je opet uzeo u usta da dobro navlaži i slinama smoči kondom.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx