Nikad nisi vidjela incest, sada ćeš vidjeti grupni incest

Jednog sunčanog dana vraćao sam se sa posla, a moja supruga je radila u drugu, Ivana je bila kod kuće i na putu ka kući planirao sam da  kresnem Ivanu.Kada sam ulazio u dvorište iz ivanine sobe čuli su se uzdasi zadovoljstva, pomislih našla je nekog novog frajera,ili je možda Stanko navratio.

Vrata od kuće bila su otključana.Ušao u kuću i lagano krenuo ka ivaninoj sobi,lagano sam otvarao vrata i video sam Ivanu kako gola leži na krevetu,a neko joj liže pičku.Ivana je videla kako provirujem i viknula je?

– ”Tata!”.

A onda zaprepašćenje! Ivani nije lizao pičku neki tip, već jedna devojka! Strašno! Ćerka mi je lezbejka!

– ”Tata da te upoznam ovo je moja devojka  Olivera,ali je slobodno zovi Olja”.

Olja me je zbunjeno gledala,bila je sasvim naga, malene ali čvrste sise,dlakava pička su se na njoj primećivali.

– ”Šta si se uplašila Olja, pa tata je naš čovek,jel si čula za incest? upitala je Ivana.

– ”Čula sam ali nisam nikada videla” odgovorila je drhtavim glasom Olja.

– ”E sad ćeš i da vidiš,skidaj se tata”,

Ivana je bila odlučna da proba sex sa mnom i sa svojom devojkom.Skidao sam sve sa sebe lagano,a onda je Ivana uhvatila mene za kurac,a onda je usledilo ono što ćerka ocu najbolje priušti,pušenje kurca. Kako je to Ivana nežno radila,a ja sam je već po navici hvatao za sise.Olja je i dalje bila zbunjena,a ja sam joj rekao:

– ”Uzmi ivaninu picu s guza kćeri šta si se udrvenila,nisi takva bila malo pre kada sam ušao”.

– ”Ume tata ona da bude mnogo perverzna,sada se stidi, hajde dušo navali”,ohrablivala ju je Ivana.

Olja nas je poslušala i dok je meni Ivana pušila njenu ribicu za moj kurac spremala je ona.Ubrzo sam svršio došao je red da udjem u Ivanu,sjajno pripremljena pička čekala me je.Ušao sam u Ivanu i krenuo žestoko da je jebem, Ivana je vrištala grebala me po ledjima,a Olja je sela pored nas je trljala svoju pičkicu.Kako mi je bilo lepo u Ivani kako sam je razvaljivao kao prvog puta. Onda  je ona bila na meni kako se samo vešto nabijala,prava tatina jebačica,jebao sam je s boka ,kako je umela da primi kurac strašno,Izvadio sam kitu iz nje kako bi svršio,a onda je na moje iznenađenje Olja dohvatila moj  kurac i krenula da ga puši,nisam ni shvatio šta se desilo a moja je sprema punila oljina usta,gutala je spermu lepotica profesionalno.

– ”Hoću da me jebete sada”, izdavala je naredbu Olja,

– ”Sa velikim zadovoljstvom,ali pošto Ivanu pojebem u dupe”,želeo sam da završim s Ivanom. Ivana je ustala iz kreveta ispružila  ruku u vis i pokazala mi srednji prst ili ti kurac kako mi to volimo da kažemo.

– ”Nema ništa od guze tata,prvo da moja Olja svrši pa ću onda da razmislim”,uvek je Ivani bilo lakše uterati kitu u usta ili picu nego u dupe.

Moj kurac se već digao i Olja se lagano nabijala na njega,kako je usku pičku imala pomislio sam u jednom trenutku da je nevina,ali ipak moja kara je završila u njoj.Neiskusno je Olja počela da jaše moj kurac,a onda joj je Ivana pritekla u pomoć,počela je da joj ljubi sise,i da joj objašnjava kako da se nabija..

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx