Nikada nisam mislila da ću isprobati sex sa ženom i seks u troje

Nije da nisam razmisljala o tome, ali to su bile samo fantazije dok sam se samozadovoljavala, kad su mi vec ponestale sve ideje na koji nacin bih mogla da pripadnem nekom neumornom muskarcu, sila prilike me dovela u situaciju da isproban nesto za mene dosad sasvim nepoznato.

Bila je subota popodne. Spremala sam se kod svog kolege da razradimo jedan poslovni projekat koji je zahtevao timski rad, a zbog napete situacije na poslu nekako nismo mogli da u celosti prikazemo sebe u svom projektu. Odlucili smo da cemo prionuti na posao u jednoj opustenijoj atmosferi, jer oboje smo bili ambiciozni i zeleli smo dati maksimalno od sebe.

Stigla sam do njegovog stana u kojem je ziveo sa svojom novopecenom suprugom. Bilo mi je malo nelagodno sto ce biti prisutna jedna nepoznata zena, ali i to je bilo bolje od situacije na poslu.

Zazvonila sam i vrata mi je otvorila jedna lepa, seksepilna, mlada zena. Povela me u dnevnu sobu, tamo je vec sedeo kolega sa razbacanim papirima na stolu. Uzela sam papire sa njegovim idejnim resenjima sa stola i pocela pregledavati i komentarisati svaki. zena se ponudila da skuva kafu, krisom sam je gledala i nisam mogla skidati pogled sa nje. Bila je bogovski gradjena, obucena u braon minic i belu dekoltiranu majicu koja joj se pripijala uz telo. Bilo je ocigledno da ne nosi donji ves. Njene grudi su bile ogromne i cvrste, a bradavice su joj izazovno strcale napred, a kad se sagnula da nam servira kafu, komad njene izbrijane pice se pokazao na trenutak. Trudila sam da prikrijem uzbudjenje, dok su me talasi perverznih misli sve vise obuzimale. Nisam bila vise prisutna duhom i nisam mogla da se koncentrisem na ono sto je kolega govorio. Par puta sam uhvatila izazovan pogled njegove zene, koja je uz to i znalacki oblizavala svoje jebozovne usne dok je kasicicom jela slag sa kafe. Tada je zazvonio telefon. Neko je trazio kolegu i on je rekao da hitno mora da ode negde, ali bi se uskoro vratio i zamolio me da ga sacekam. Pristala sam, mada sve nije imalo smisla, jer nisam vise bila koncentrisana za posao.

I tako smo ostale same, ja i kolegina supruga. Sela je preko puta mene u fotelju i nasmesila mi se slatko. Donela nam je pice, a ja sam ga srucila u grlo da obuzdam napetost. Sipala mi je jos i jos, a pila je i ona. Odjednom, rasirila je svoje noge i zadigla jednu na naslon od fotelje i pocela je da se igra sa svojom mackicom, bila je vec sva lepljiva i sjajila se od sokova. Trljala je svoj klitoris, povremeno zavlaceci svoja dva prsta u vaginu. Zadigla je i majicu, a njene prelepe grudi pokazale su se u pravoj velicini. Jednom rukom bavila se svojim grudima i bradavicama, a drugom istrazivala svoj picic. Sedela sam sva zbunjena, nisam znala sta bih trebala preduzeti.

Tada mi je prisla i poljubila me ravno u usta, zabijajuci mi jezik duboko i nezno. Neka slast me obuzimala i pocela sam da joj uzvracam poljupce. Zatim me je uhvatila za ruku i povela prema spavacoj sobi. Krenula sam poslusno sa njom. Sela je na krevet dok sam ja ostala da stojim pred njom. Pocela je da mi otkopcava pantalone i skida gacice. Privukla me je blize sebi tako da sam mogla osetiti njen dah na svom venerinom bregu. Dodirnula mi je klitoris prvo ovlas, samo da nabrekne, zatim se vratila na njega i sigurnim pokretima svog znalackog prsta pocela da mi ga trlja. Nikada me jos takva slast nije ispunila. Pocela sam da je mazim po grudima, a ona me je trljala i trljala. Zatim me je povukla na krevet i sigurnim pokretom mi rasirila kolena. Napokon mi dodirnula svojim slatkim jezikom moj napaljeni klitoris. Lizala ga je spretno, povremeno oblizavajuci spoljne pa unutrasnje usmine upotrebljavajuci i svoje spretne prste u trljanju spoljasnjih delova moje pice. Kada sam mislila da vise ne mogu izdrzati pocela mi je oblizavati vaginu spolja, a zatim mi je ugurala svoj vest jezik unutra. Ovo je bio najlepsi osecaj koji sam ikada dozivela i lezala sam samo tako bespomocna i prepustila se ovom nezaboravnom trenutku mog zivota. Kada sam bila toliko izludjena da mi jezik vise nije bio dovoljan, vratila se na lizanje mog klitorisa, a u vaginu mi zabila svoje iskusne prste i tucala me je sa njima. Mrsila sam joj kosu i svrsavala i svrsavala uz glasna stenjanja i drhtaje citavog tela kojeg je sve vise oblivao znoj ovozemaljskog najsladjeg uzitka.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx