Odglumio sam zabunu i jebao ženinu majku

Odglumio sam zabunu i jebao ženinu majku


Veoma uspješno nosim šezdeset godina na plećima. Šezdeset i dvije , naprotiv. Oženio sam se mlad u dvadeset i petoj. Svi su, a i ja sam gledao nju, Koviljku, ženinu majku.

Ona je imala ravno 38 godina. Da, dobro sam napisao. Rodila je moju ženu sa šesnaest godina. Ljepotica, prelijepa stasa, lijepih nogu, listova,butina, guze, kukova, struka, grudi, lica. Koviljka je ljepotica. Naravno i moja žena je prelijepa, ali Koviljka je mamila uzdahe, zbog još jednog razloga.


Vojin ju je oženio u svojoj trideset i trećoj. Vojin je bio terenac, ljut i oštar čovjek, jako vrijedan.

Prihvatili su me kao člana porodice. I dok je Vojin autobusom vozio međunarodne linije ja sam odrađivao logistiku kod njegove kuće. Imao je skoro novoga golfa dvojku, ali ja sam ga više vozio.
Jedne prilike Koviljka me zamolila da je odvezem u Doboj, oftalmologu. Kako je samo sjedila u golfu, noge na izvolte, sise su kipjele iz brusa. Vidjela je da ih posmatram, vidjela i čitavo vrijeme vožnje plela svoju priču.


-Vojin me uzeo iz inata, trebalo mu je žensko u kući, uvijek je oko sebe imao žena u autobusu. On mi je oslonac u životu, donosi mi sve najbolje iz Njemačke i Austrije, od kozmetike do oblačila. Ali, ubi me samoća, govorila mi je.


Ćutao sam, trpio i vozio. Razmišljao sam da stanem, da joj stavim ruku na golo koljeno, ali me svaki put prene misao, kako dalje, kako se kontrolisati, šta ako pukne bruka, ako žena primijeti.


Moja supruga počela je raditi u laboratoriji u bolnici. Morala je rano na posao. Ja sam tad koristio stari godišnji odmor. Naš sinčić Nikola nije imao ni godinu dana, Koviljka je došla da nam pomogne.


Imali smo jednosoban stan, u boravku smo imali veliki ležaj na razvlačenje, jako funkcionalan ležaj koji je služio kao trosjed, a razvlačio se u udoban krevet za troje najmanje. Pored tog kreveta bio je Nikolin krevetac.


Supruga je ustala u pet ujutro bio je mart. Popila je kafu, spremila se, šapnula nešto majci i izašla. Ležao sam na svojoj strani, suprotnoj od kreveca.


Koviljka je došla u nekoj spavaćici koja je bila kraća otpozadi, bila je bez grudnjaka, imala je bijele pamučne gaćice. Nadvila se nad Nikolin krevetac, popravila dekicu po njemu i uvukla se pod našu duplu deku, na ženinu stranu.


Bio sam napaljen, ludo napaljen. Kurac mi je pulsirao, jaja su željela da izbace spermu van. Žena nije htjela da se pojebemo, bojeći sa da će nas njena majka čuti.


Kada je Koviljka legla ja sam se kao slučajno okrenuo,legao potrbuške i lijevim koljenom joj dodirnuo njenu bedru. Ustvari golo koljeno sam joj naslonio na golo bedro i uživao. Osjetio sam njeno tijelo, njenu toplinu, slušao kako diše. Čekao sam da vidim da li će se odmaknuti, ali nije ni milimetra.


Smogao sam hrabrsti i svoje koljeno i potkoljenicu prebacio malo preko nje. Nije reagovala negativno, samo je zategla deku, tako da među nama nije bilo smotanog pokrivača. Nisam želio dalje taktizirati, glumio sam uzbuđenost i zabunu.


Ćutala je i prihvatala igru. Osjetio sam da se pomjerila prema meni. Dodirnula mi je dlanom koljeno,osjetio sam njen dah.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Eldin
Eldin
Guest
20. listopada 2022. 16:16

I onda si oplodio punicu.

1
0
Ostavi svoj komentarx