Srednjovječni komšija mi jebe ženu, a ja jebem njegovu kćerku jedinicu 2. dio

Svi smo sve znali, osim komšinice Nene, ali pravili smo se ludi, da ne znamo mnogo.

Ja sam znao da profesor Milan jebe moju ženu Vanju, još i prije nego što sam je upoznao. Vanja zna da ja jebem Milanovu kćerku Natašu i to odskora. Smetalo joj je, ali morala se pomiriti sa tim, jer nije željela da se mane profesorovog kurca.

Prvi dio erotske priče

Studentica Nataša znala je da njen otac, srednojškolski profesor jebe moju mladu ženu Vanju i bilo joj je čudno, kako ja to sve tek tako prihvatam. Profesor Milan je znao da mu ja jebem kćerku, smetalo mu je to i imao je dozu rezerve prem tome, mislio je da blefiram.

Nekoliko puta sam se posvađao sa suprugom Vanjom, čak smo bili posvađani do raskida. Provjeravali smo i zvanično i DNK sinova blizanaca i to je prevagnulo da ostanemo kao porodica. Oni su zaista  moji, imam za to crno na bijelo.

-Miroslave, ako si slagao to sa mojom kćerkom, a volio bih da jesi, ja bih bio spreman da prekinem sa tvojom Vanjom i da je više nikad ne taknem prstom.

-A šta ako je istina, upitah?

-Pa ništa, čuvaj je da ne zatrudni,  malo se pribojavam da zbog tebe neće imati ozbiljnu vezu. Mada ipak mislim da je moja Nataša od toga operisana, da je predana učenju i da nije tako raskalašena kao što si mi rekao.

Jebali smo se ja i Nataša van u iznajmljenoj sobici, bila je živa vatra, perverzna i nazasita. Izmakli smo se izvan zgrade i stana, uživali smo u diskreciji i intimi.

Rekao sam ženi da ću opet sa direktorom na put, na specijalizovani sajam u Novi Sad, te da ću biti van kuće dva dana. Ustvari ja i Nataša smo se našli u jednom zavučenom motelu, jebali smo se do iznemoglosti.

I profesor je istovremeno koristio svaki slobodan trenutak da pojebe moju Vanju, a onda ju je, kako mi reče, u pauzi između dvije jebačine pitala gdje sam ja. Bilo mu je sumnjivo to što im je kćerka rekla da će ići kod drugarice da spremaju ispit.

Bio je petak popodne, komšija Milan me je pozvao da popijemo po koje pivo u obližnjoj bašti.

-Komšija Miroslave, kako ćemo dalje, dokle ćemo živjeti ovako isprepletene živote?

-Ne znam, odgovorih, vi ste stariji , pa predložite.

-Meni i tvojoj Vanji je lijepo, ja sam još uvijek u snazi, ona kaže da joj je prelijepo i sa tobom. Tvoja Vanja je srećna jer ima dva mužjaka ima kurca u izobilju. I ti trebaš biti srećan jer znaš da nije u vezi sa tamo nekim likovima sumnjive prošlosti. Samo, da znaš muče me dvije stvari. Prva, bojim se da moja supruga Nena nešto ne sazna, sumnjiv sam joj čestim izlascima iz stana i druga, nije mi drago što, kako kažeš, spavaš sa mojom kćerkom. Čak mislim da si je ucijenio mojim ponašanjem, da si joj rekao da mora biti s tobom ili ćeš sve ispričati njenoj majci, a mojoj supruzi.

-Ma dajte profesore, pa vaša kćerka je najzadovoljnija, ona je srećna sa mnom, uči i redovnije polaže ispite. Eto spreman sam da vam kažem gdje i kad ćemo se sastati, pa nas, ako vam nije baš prljavo i nastrano posmatrajte. Ali pod uslovom da ne reagujete, da nas ne prekidate.

U redu, razmisliću o tome. Siguran sam da bih to mogao podnijeti, to mi je malo i zanimljivo i napaljujuće, priznao je profesor.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj