Moja seksi ujna: Ja ti nisam rekla da ga vadiš!

INCEST: Moja seksi ujna pokazala mi je čari seksa

Sa svojih 18 godina bio sam totalna neznalica u seksu, ali konstantno napaljen i spreman ga izdrkati u svakom slobodnom trenutku.

Nisam imao stalnu curu, a i ova zadnja koja je bila nije se htjela seksati, već mi ga je samo dva puta izdrkala i jedan neuspio pokušaj pušenja koji je završio svršavanjem po njenoj majici i nazivom ‘Kompletni idiotu’, te demonstrativnim odlaskom. Meni je bilo svejedno, glavno da sam se olakšao.

Uto nam je stigla mamina najmlađa sestra, Ena. Mama je bila najstarija od njih četvero. Ena je bila komad kakav se samo može sanjati. Duga valovita smeđa kosa, zelene oči, velike sise i vitak struk, te izbočena prćasta guza.

Ja sam svaki put kad bi otišla od nas drkao kao lud na wc-u zamišljajući ili njene velike sise ili njenu prćastu guzu.

Bilo mi je koji put teško ostati u njenoj blizini, jer bi samo pogled na njene sise ili guzu izazivao trenutnu reakciju u mojim gaćama.

Kod nje su bili neki radovi u kući, pa će narednih mjesec dana biti kod nas, a ja sam se našao na mukama, jer mi je škola završila, a još nisam mogao ići na more. 

Nisam znao kako ću izdržati u kući zajedno s njom, a da se zavučem negdje gdje ga mogu izdrkati na miru. Da stvar bude gora, Ena je uzela i godišnji, pa će nam i kuhati, te paziti na mene dok su starci na poslu.

Ja sam se pobunio, ali s obzirom da sam se jedva provukao kroz školu, morao sam poslušati mamine argumente, te da nema izlazaka van do poslijepodne, tj dok se ona ne vrati sa posla.

Uzgred sam saznao da mi mama traži posao u tatinoj firmi, tako da bi mogao odmah početi raditi, pošto nisam imao ocjene za fakultet. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx