Vruće ljeto 2022 (1. dio)

Zovem se Tamara, imam 46 godina i živim u Zagrebu sa mužem koji ima 55 godina te kćerkom studenticom u ranim dvadesetima.


Radim kao frizerka u svojem salonu, a muž ima svoju firmu i može se reći da smo dobro situirani.

Bračni život nam je solidan i monoton – kako to već biva sa većinom brakova, ali moj muž jako puno radi i sjajan je obiteljski čovjek.


Nikad nije bio nešto posebno u krevetu niti je mogao do kraja ispuniti moje apetite, ali sam to prihvatila jer je odličan u svim drugim aspektima života.

Prije nego smo se vjenčali on je bio tek sa nekoliko cura dok sam ja u mladosti prošla sve i svašta.
Iskustva su nam bila različita, a samim time i očekivanja, potrebe i želje.

Nisam ga nikad htjela ostaviti zbog tog nedostatka jer je prema meni i kćerki bio sjajan, a svoje potrebe ponekad bi ugasila sa strane bez njegovog znanja.

Na posao u salon su mi oduvijek dolazili razni muškarci, a ja sa svojih 170 cm, duzom plavom kosom i lijepo raspoređenih 66 kilograma sam oduvijek privlačila željne poglede.

Pridonijela bi tome i izazovnim oblačenjem što moj muž nije nikada odobravao, ali sam mu objasnila da je sve to radi stila, posla i privlačenja mušterija.

Znala bih povremeno završiti sa nekom svojom mušterijom u kakvoj avanturici ili kraćoj vezici, ali nikada to nije bilo nešto posebno. Trebao mi je dobar povremeni seks i to sam im odmah rekla na početku da se ne nadaju nečem ozbiljnijem osim toga.

Problem je bio što sam te avanture u zadnje vrijeme činila sve češće što je ujedno i povezano sa činjenicom da sam seks sa mužem imala sve rijeđe.

Posljednja 3 mjeseca završila sam u redovnom odnosu sa svojom mušterijom koji me zaveo na prvi pogled (nazovimo ga ovdje Marko). Riječ je o mlađem dečku u ranim tridesetima koji je pun snage i energije.


Nakon jednog šišanja pozvao me na kavu i tako smo otvoreno pričali o svemu i svačemu.
Već taj dan navečer pred samo zatvaranje salona ušao je u lokal jer je kao negdje izgubio mobitel pa obilazi sva mjesta gdje je bio taj dan.
Pročitala sam tu poprilično jeftinu foru te smo uskoro završili u zagrljaju.
Dobro me iskarao u zaključanom salonu na pultu i trosjedu za čekanje.

Nastavila sam tu vatrenu avanturu i dosta često bila jebana u salonu, njegovom automobilu, stanu i čak jednom prilikom tijekom tajnog noćnog izlaska u wc-u kafića.


Dani su prolazili, a naši odnosi bili su sve češći. Kod kuće sam bila sjajno raspoložena i odradila sve što se od mene očekuje. Čak sam i sa mužem češće vodila ljubav i bilo mi je dobro.
Istina je da sam se navukla na dobru jebačinu sa tim momkom koji mi je redovito punio picu. Njemu sam dala čak i u guzu što s mužem nisam nikada prakticirala.

Stiglo je ljeto i vrijeme godišnjih odmora. Običaj je bio da odem sa mužem i kćerkom na mjesec dana u našu kuću na jednom otoku i tamo se odmorimo od stresa koji život svakodnevno donosi.

Svake godine mi se užasno išlo na ljetovanje i jedva sam čekala taj dan. Ove godine su osjećaji bili pomiješani jer ujedno mi se dalo ići, ali moram priznati da sam bila svjesna činjenice da će mi nedostajati moj ljubavnik i naš dobar seks.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx