Majka je ustala od pijanog oca i došla u moj krevet – Prvi dio

Bio je decembar, sumorno vrijeme. U goste nam je došla tetka, majčina sestra. Ustvari, nije ona došla u goste, već ju je majka pozvala, da pripazi dvije sestre, mlađe od mene. Išle su u šesti i osmi osnovne škole i nisu još smjele ostajati same u kući. Pogotovo što živimo na kraju sela, stotinjak metara udaljeni od prve komšijske kuće.


Bio sam četvrti srednje, momčić, sportski tip. Trenirao sam atletiku, trčanje i po malo branio za seosku ekipu u malom fudbalu. Bio sam već dobro razvijen, kurac mi je podebeo, tada sam ga svakodnevno drkao i mjerio, bio je dug 16 centimetara.


Ličio sam na oca. Otac je tada bio skoro pedesetogodišnjak. Radio je stolarske poslove u jednom malom mjestu kod Mrkonjić Grada. Majka je bila mlađa od njega jedanaest godina. Na pragu četrdesete. Lijepa crnka, velikih čvrstih grudi, lijepe zadnjice, lijepih nogu i ljupkog lica. Bila je vrijedna i vjerna ocu.

Otac je sve češće pio, a volio je tuđe žene. Bio je ljubomoran i često se svađao sa majkom. Koliko samo noći nisam spavao čekajući da zaspi, da se smiri. Obično su svađu završavali dobrim seksom, ukoliko nije bio mnogo pijan. A ako je bio pijan onda ju je rasturao sutradan dok je mamurao. Pazili su se samo na početku, čim ih strasti obuzmu nisu marili za mene i sestre. One su spavale u udaljenijoj sobi , ja sam bio vrata do vrata sa njima.


Tetka nam je donijela slatkiše, sestre su zaspale, i ja sam se spremao. Majka joj je rekla da ćemo ja i ona sutra kod oca autobusom. Stotinjak kilometara. Pozdravio sam se sa tetkom i otišao na spavanje. Pretvorio sam se u uho i čuo skoro čitav razgovor. Majka se povjerila tetki.


-Joj Miro, jedva čekam da dođem kod njega. Samo radim i radim, vodim brigu o kući i o djeci, nedostaje mi on. Nisam se pojebala duže od mjesec dana, a ja bez kurca ne mogu. Odmah sam nervozna i svadljiva i nemam volje ni zašto. A da pogledam drugog, neću i ne smijem. Rizik je, troje djece, a Stanko bi me ubio kad bi samo nešto načuo.


-U pravu si , rekla je tetka. A i požurila si sa udajom. Ja sam bolje iskoristila svoju mladost, barem sam ih nanizala nekoliko, pričala je tetka.


-Joj samo da dođemo u to mjesto i da legnemo. Mali će zaspati, smoriće ga put, samo da ga osjetim u sebi, priželjkivala je mama. Izdrkao sam ga jako i zaspao kao jagnje. I da, zaboravio sam reći da je to bilo davno, 1978. godine.


Prebacivali smo se, prvo do Banja Luke, a onda čekanje autobusa za Glamoč.


Dan je odmicao, majka je bila nervozna, bojala se da ćemo se morati vratiti kući. Znala je gdje otac stanuje, išli smo dva puta kod njega. Mali sobičak, morali su se spustiti na pod, jer je drveni krevet škripao i probudili bi me sigurno.


A ja sam ležao na drugoj strani, dole na podu do njih, napravili bi mi od jorgana i vunenih prekrivača, teških biljeva ugodnu logu za spavanje. I uvijek sam bio budan i pratio sam svaki njihov pokret.
Počinjali bi tako što bi je stari milovao po bedrima, ljubio dugo , pa onda prelazio na sise i na lijepu čupavicu. Majka je pušila svaki put očev kurac i to me je uvijek iznenađivalo. Bila je bučna, jako je disala, stenjala, govorila mu kako da je filuje, kad će svršiti, šta želi. Jebali su po tri puta, dva puta do ponoći i jednom ujutro, ponajviše misionarski, ali i majka je voljela da ga zajaši. Tada sam uživao gledajući joj gole sise, kako skaču u ritmu njenog nabijanja na očev kurac.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx