Seksi mamica si je prijuštila dobar rođendanski poklon

Radio sam u jednoj obiteljskoj firmi već nekih desetak godina i bio sam dosta uspješan komercijalista. Prije neke četiri godine došla je u tu firmu i Anita, majka dvoje djece, ali komad samo takav. Visoka 180, sise četvorka, vitka, duga smeđa kosa, a nakon drugog poroda fitness manijak. 

Zadnjih godinu dana je prolazila kroz gadan razvod, jer joj je budući bivši zaglavio sa nekom mlađom u Njemačkoj, gdje inače i radi. Sad su se razvlačili po sudu radi skrbništva nad djecom. Iscrpljenost od toga se vidjela i na njoj, mada je to krila, ali kao što kažu oči nikad ne lažu. 

Ja i ona smo se znali od prije, ali onako, površno, kad bi se sreli negdje na ulici ili u kafiću. Uglavnom, bili smo poznanici, ali ne i prijatelji. Prije dvije godine me počela zafrkavati da bih trebao malo u teretanu i da skinem trbuščić, onaj pivski, jer da se ne moram baš opustiti kako se približavam četrdesetima. 

Malo, po malo i postali smo jako dobri, tako da kad bih bio u firmi, obavezno bih navratio do nje u ured i popili bi po kavicu uz duži razgovor. Čak me nagovorila i za teretanu, pa sam uskoro istesao tijelo, a ja sam se super osjećao. 

Nakon nekog vremena smo i zajedno vježbali u teretani, a ona odjeća koja je skrivala njeno tijelo u uredu, u teretani je bila čisto nešto drugo. uske tajice koje su naglašavale njene noge i savršenu guzu, do uskih majica bez rukava i dubokih dekoltea koji su isticali njene sise. Kosa joj je obavezno bila vezana u rep i naglašavala dugi vrat. Kad god bi radila neke vježbe ispred mene i isturila guzu prema meni, tako da su se nazirale gaćice ispod tajica, ja sam mislio da ću odmah svršiti u gaće. Trudio sam se prikrivati svoj napeti kurac uskim gaćama i širokim trenirkama, te sam se nadao da ona nije to zamjećivala. Svaki put kad bih došao doma nakon teretane bi ga dobro izdrkao i zašpricao pola kupaonice. 

Jedan dan smo slavili njen rođendan u firmi, napunila je 37, a ona je bila posebno raspoložena pošto je prije dva dana dobila sudsku presudu u svoju korist, te će joj bivši morati plaćati alimentaciju i klinke ostaju kod nje. Donijeli smo joj poklone, a ona nas je sve počastila i prošlo je vrijeme u ugodnom druženju. Kad sam joj čestitao držala mi je ruku malo duže i namignula mi. Poslije me je pozvala u ured na samo, te mi je rekla:

– Danas dolaziš u teretanu? 

– Nadam se da hoću, još imam neki sastanak nakon posla. Zašto? 

– Paaa.. . pripremam mali party u teretani i voljela bi da dođeš -gledala me sa smješkom, ali i upitnim izrazom u očima. 

– Onda ću obavezno doći, ionako je danas petak, pa ću malo skratiti sastanak -rekao sam sa smješkom. 

– Važi, vidimo se onda -rekla je i poslala mi pusu što me malo iznenadilo, ali sam joj samo namignuo i otišao. 

Skratio sam sastanak čim sam više mogao i oko 18 i 30 sam stigao u teretanu. Po parkingu sam vidio da je cijela ekipa tu, a kad sam ušao u kutu teretane je bio stol sa hranom i krcat pićem. Ekipa se već malo opustila, a iako su bili u opremi za vježbanje, definitivno se time danas nisu bavili. Izgleda da im je trebala nekakva izlika da se bace na hranu i piće, čega su se inače odricali i, kao, držali se toga. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx