Koliko vatre i perverzije ima u mojoj povučenoj rođakinji

Incest priče – Moja prica pocinje otprilike prije tri godine i da bi se konacno dogodilo sto se mora prosle godine . Cesto sam na ovom sajtu nalazio razne price o incestima i neke su mi se svidjele neke ne ( nisam bas za one hard inceste sa majkama i pravim sestrama ).

Kao sto vec rekoh moja prica krece od prije tri godine tj. kad je moja sestra od strica zavrsavala srednju skolu i krenula na fakultet.

Kako ja sa svojom suprugom zivim u gradu a ona malo udaljena u obliznjem selu cesto je nakon fakulteta dolazila kod nas da ceka kasni autobus koji je saobracao za to selo. I tako malo po malo neznam ni ja sam kako se je to pocelo da odvija primijetim ja da ona stalno pise sa raznim momcima i jednom dok ona nije bila u sobi uzmem ja njen telefon ko fol da igram neku igru ali ustvari udjem na njen messenger i pocnem da citam njena dopisivanja .

Ona je bila mlada lijepa plavusa sa krupnim plavim ocima stvarno prelijepa i sa svojih 21 godinu veoma pozeljna.

I tako citajuci naidjem na poruke koje je pisala sa svojim tadasnjim deckom uhhhh tad sam se stvarno iznenadio koliko vatre i perverzije ima u mojoj povucenoj rodici.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx