Avantura u Grčkoj sa predivnom pjevačicom

Erotska priča, nedavno sam se zatekao na poslovnom putu u jednom hotelu u Grčkoj gdje je taj vikend nastupala njihova poznata pjevačica. Iskreno, tada nisam imao pojma tko je ona, ali to će se uskoro promjenti. 

Smjestio sam se u svoju sobu i otuširao da maknem umor od puta i poslovnog sastanka koji sam imao odmah po dolasku. Planirao sam ostati nekih tjedan dana. Dva dana za posao, ostalo za malo odmora i sunca na bazenu hotela. 

I tako sam se osvježen spustio do predvorja, o jer sam namjeravao otići na večeru, a onda malo u bar, pročitati nešto, pa u krevet. Dolje je već bila buka, a to mi je nekako i normalno za Grke koji su temperamentni kao i svi južnjaci. Iako im je ekonmija u komi, oni su i dalje veseli, a i ja sam bio veseo dokle mi je god išao biznis sa njima.

Smjestio sam se na terasi restorana i naručio večeru, a i bilo je manje bučno nego u sali. Ujedno sam imao i pogled na binu gdje je oniža i energična grkinja skakala po njoj, dok su joj gole noge izvirivale iz zlatnog trikoa koji je jedva sputavao bujno poprsje. Morao sam priznati da ima lijep glas, iako nisam razumio baš ništa od pjesme, bez obzira što sam natucao ponešto grčkoga, jer sam naučio neke izraze od poslovnih partnera. Uživao sam u njenom pjevanju dok sam mirno jeo odličnu večeru.

Nakon toga sam ostao sjediti i gledao sam njen energični nastup dok sam pijuckao čašu crnog vina. Nakon skoro sat vremena sam ustao i otišao u bar, te naručio cognac, lagano pijuckao dok sam pregledavao na tabletu mailove i vijesti.

Bilo je skoro 23 sata kad sam odlučio krenuti u sobu. Stajao sam kraj lifta čekajući da se pojavi, kad su se kraj mene stvorile dvije ženske osobe odjevene u kućne ogrtače, te znojnih lica i u štiklama sa visokim petama. 

Pričale su nešto na grčkom, a ja sam im poželio dobru večer na engleskom, na što su se nasmješile i uzvratile mi isto na engleskom.

Kad smo ušli u lift upitao sam koji kat, a kad su rekle ostao sam iznenađen jer su bile na istom katu kao i ja, pa sam to i rekao. Samo su se nasmijale, a onda sam im se predstavio, pa sam shvatio da je ova viša Helena, pjevačica koja je maloprije završila koncert, a druga Irena njena prateća pjevačica. Malo smo pričali, pa sam im se zahvalio na odličnoj večeri uz njihove divne glasove. Samo su se nasmijale i naklonile.

Uto smo stigli na naš kat, pa sam ih propustio kraj sebe van, a one su se počele smijati i na moje iznenađenje krenule na istu stranu kao i ja, a smjeh nam se oteo kad smo shvatili da su soba do moje. Inače, to su bile malo skuplje sobe, a ja sam volio si dati oduška jer sam imao te mogućnosti. Pozdravili smo se još jednom, pa svatko u svoju sobu. Čuo sam ih još neko vrijeme kroz zid kako se kikoću, a onda sam zaspao. 

Drugi dan sam već oko pola devet napustio hotel kad je došao vozač po mene, a njih nisam vidio. Cijeli dan sam proveo po sastancima, te obilazio plantaže maslina i uzgajivače koza od kojih sam kupovao sir i masline, pa se iscrpljen vratio oko 18 sati u hotel. Vidio sam da se ponovo sve priprema za koncert, pa sam otišao u sobu. Kat je bio miran i tih, a shvatio sam da je večina soba bila unajmljena od benda i prateće ekipe.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj