Seks na poslu: Hvala bogu da nisi gay, mada sam posumnjala kad si mi ga zabio u šupak

Seks na poslu: Hvala bogu da nisi gay, mada sam posumnjala kad si mi ga zabio u šupak

Već duže vrijeme bacam oko na kolegicu iz komercijale Barbaru. Malu plavu sa nevelikim sisama, ali zato okrugle guze i vrckavim očima iz kojih jednostavno kurac viri. Zvali smo ju Barbi, jedino što nije izgledala kao prava Barbika, a osim kose i imena nije bilo sličnosti. Znao sam da su dečki u firmi pokušavali već kod nje, a ja sam se držao malo po strani i čekao neku svoju priliku. 

Kako kažu, tko čeka i dočeka, tako sam i ja dočekao da ostanem sa Barbi nasamo dovoljno dugo da ju smotam i dobro pojebem. Bio je neki kišni i cmoljavi dan, svi su se negdje izgubili, a ja sam samovao u skladištu. Zadnji kamion je bio na iskrcaju prije sat vremena i sad sam sjedio u svom malom kutu skladišta, te jeo sendvič i pijuckao colu, kad sam na monitoru koji je snimao ulazna vrata skladišta vidio kako je ušla Barbi noseći neku hrpu papira. Uskoro sam čuo njene korake ispred svojih vrata i otvorila je bez kucanja, te uletila kao furija. 

– Dobro Josipe, šta su ova sranja? ? ? ? -počela je zapovjedno iako je bila za glavu i pol niža od mene, ali je mislila da se deranjem postiže cilj. 

– Koje? -upitao sam gutajući zalogaj sendviča i posve mirno otpio gutljaj cole, te pogledao one papire u njenim rukama. 

– Ovooo! ! ! -skoro je vrisnula i bacila papire na stol, a ja sam krajičkom oka snimio da se radi o narudžbenicama, nikako o izdatnicama ili primkama koje su u mojoj nadležnosti, a nisu ni bile potpisane sa moje strane, pa sam mirno rekao. 

– To nije moje, moraš se obratiti ekipi iz nabave. -rekao sam odlažući papire i nagnuvši ponovo iz boce, pa se zavalio u svojoj stolici namjerno raširivši noge kako bi joj pogled privukao na svoje međunožje. 

– No da.. . sad sam malo zbunjena.. -govorila je tiše gledajući one papire, ali je skretala i pogled u pravcu mene, a mene je počelo rajcati i lagano mi se dizao, a ona je oblizala usnice i nastavila- Paaa.. izgleda da ću to morati sa njima riješiti.. nego.. -malo je zastala i pogledala me, te izvalila- Jesi li ti možda gay? ! ? 

– Molim? ! ? ! -skoro sam se zagrcnuo onom colom, a onda ju pogledao i upitao- A od kuda ti to? ? 

– Paaa.. ti mi se jedini nisi pokušao uvaliti.. -rekla je gledajući me crvena u licu. 

– Nisam gay, ali bi ti ga mogao uvaliti.. -odlučio sam biti direktan kad je već ona bila direktna, a to je izgleda palilo kod nje. 

– Zbilja bi mi ga uvalio? -rekla je tobože iznenađena, ali mi je prišla i sad se njena noga dodirivala uz moju, a ja sam samo kimnuo, pa je nastavila- A šta bi ti to meni uvalio? 


Samo sam ju tu čekao, pa sam počeo otkopčavati svoje radne hlače i izvukao svoj poludignuti kurac. Imao sam debljeg, sa užim glavićem, ali solidne dužine od 21 centimetra. Gledala me širom otvorenih usta, a onda se pomakla i sagnula, te ga polako primila u ruku, te počela lagano drkati, a onda me pogledala i nasmješila se. Lagano je ubrzavala drkanje, a onda se nagnula i počela mi ga pušiti. Osjetio sam njene zube na svom glaviću i lagano ga usisavala do pola, pa je ostajao vlažan trag na njemu. Zatim se počela nabijati glavom na njega, a onda ga pustila i počela lizati od glavića na niže i natrag. Bio mi je već tvrd, a nisam im ao namjeru da mi ga samo popuši, već sam ju htio dobro izjebati, te sam ju podigao i rekao joj da skine hlače, a ja sam ustao i skinuo svoje do koljena. 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj