Skrivene čežnje 2.deo- incest

Ovo je 2 dio od 2 u seriji Skirivene Čežnje

Probudila me je jaka svetlost sunca koje je kroz prozor i raširene zavese obasjavalo moj jastuk a samim tim i lice. Dugo sam spavao pomislio sam, pogledao oko sebe ona nije bila u krevetu. Ustao sam i navukao šorts bez gaća i krenuo ka dnevnoj sobi. Oslušnuo sam, nije bila u kupatilu a ni u dnevnoj sobi u koju sam već ušao bilo je skoro podne.

Prvi dio

Na trpezarijskom stolu čekao je doručak. Slani:neke pitice, kuvano jaje, pršut i jogurt. I slatki: kroasan, dzem od jagoda i cedjeni sok. Pojeo sam krosan a čašu sa sokom poneo sa sobom i krenuo ka balkonu, pomislio sam da je u dvorištu. Bio sam u pravu. Kod balkonskih vrata sam je ugledao pored bazena zavaljena u ležaljku čitala je knjigu. Bila je u plavom dvodelnom bikiniju iz čijeg su gornjeg dela sise svakog trenutka težile van, donji deo bikinija bio je nekako tesan seksi a ipak ne vulgaran, imala je šešir na glavi, na vrh nosa naočare za vid, udubljena u knjigu. Pomislio sam kako je mogla i gola da se sunča i da je niko ne vidi. Vikendica je bila na kraju sela, sa takvim položajem kuće, dvorišta pa i ograda je bila dovoljne visine da se u dvorište apsolutno ništa nije videlo. Posetioc bi na kapiji morao da zvoni inače ne bi bio primećen. Detaljno sam je odmerio.


-Dobro jutro. _rekao sam sa vrata preko kojih se izlazilo na balkon u čijem produžetku je bio bazen, još uvek sam držao praznu čašu od soka u ruci.
-Eeeej jesi li ustao spavalice? Doručak je ok, našao si? _upitala me ostavljajući knjigu na sto.
-Pojeo sam kroasan. Nešto nisam gladan, prijalo bi mi u bazen malo. _rekao sam i ostavio čašu.
-Ne znam šta te sprečava. _rekla je ozbiljno.
-U poverenju nemam kupaći, kako ću? _ja ću kroz šalu.
-Pa super. Jedva čekam da vidim. _ rekla je i podlaktila se na ležaljci.

Krenuo sam ka bazenu usput sam skinuo šorts i potpuno go ušao u vodu. Ustala je sa ležaljke, skinula naočare i šešir koje je ostavila pored knjige na stolu.


-Ovo će baka iz blizine da gleda. _rekla je, došetala se do ivice bazena i sela na samu ivicu tako da su joj noge bile do kolena u vodu.


Sedela je na rešetkama tako da su talasi iz bazena vlažili zadnji deo nogu, guzu i medjunožje.
Prijala mi je prohladana voda pa sam preplivao jednu dužinu, bilo je lepo plivati sa slobodnim kurcem, par puta sam zaronio pa se vratio i zastao kod nje. Blago se osmehivala. Zadovoljno je očekivala nešto. Prišao sam joj i uhvatio je za listove nogu pa rukama krenuo da ih mazim. Mazeći joj noge dlanovima sam prešao preko kolena i došao do butina pa joj raširio noge. Glava mi se našla izmedju nogu. Bazen nije dubok pa sam stajao i to mi je omogućilo da je uhvatim za guzu i povučem ka sebi. Rukom sam uhvatio rub kupaćeg kostima i pomerio ga u stranu. Ono što sam video nisam očekivao, pička je bila skroz bez dlaka, sredjena, glatka i namirisana.



-Ooo, lepo. _rekao sam iznenadjeno
-Bila sam jutros u salon kod kume dok si spavao i kupila pecivo za doručak. _kroz osmeh se skoro pravdala.
-Onda nam ne treba kupaći. _povukao sam donji deo i uskoro je pred mojim očima bila jedna prelepa pička, mada istini za volju videle su se godine i minuli rad. Videla se i profesionalnost radnika u salonu, sva je mirisala, sijala joj je koža verovatno od nekog ulja ili kreme, samo je na krajevima velikih usana koža bila malo tamnija, velike usne su odavale utisak kao da se skupljaju ili povlače unutra kao list kad se podvoje, celokupna koža je bila prošarana pegama od godina ali svakako pička je bila perfektno sredjena i bez ijedne dlačice čak ni one najmanje. Stavio sam joj ruke na prepone i raširio noge, rukama prešao preko pičke i pomazio je, zatim sam opet vratio ruke na prepone, spustio se rukama do guze i napravio krug do venerinog brega.

Nastavci<< Skrivene čežnje- incest
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj