Poseksala sam se sa tipom,dok mi je muž bio u susjednoj sobi

Raleta sam upoznala prije nesto vise od godinu dana. Odmah mi se svidio fizicki, a sto sam ga bolje upoznavala shvatila sam da me privlaci i karakterno. Nakon pocetnog bezazlenog zezanja, poceli smo se sve vise „otvarati“ jedno drugom i pricati o svojim problemima. Naravno u svemu tome neizbjezna tema je bila i seks.

Rale je bio prvi tip kojem sam upalila kameru ispred koje sam se obnazila. Jedino sto me je malo nerviralo kod njega je to sto je bio opsjednut mojom guzom. Tacnije, mojim anusom. Vjerovatno zbog toga sto sam mu priznala da je, iako sam vec 15 godina u braku, moja guza jos netaknuta. Rale me je „tjerao“ da se mazim ispred kamere, dok sam gledala kako on s „one strane ekrana“ sjedi zavaljen u udobnu fotelju i drka svoj poveci kurac.

Jucer je Rale po ko zna koji put obecao da ce konacno doci da se vidimo i uzivo i konacno popijemo tu kafu ili neko drugo pice. Bilo je to njegovo vec trece takvo obecanje otkako se znamo pa ovom zadnjem i nisam pridavala neki znacaj. No ipak smo napravili dogovor da ga predstavim muzu kao mom daljem rodjaku (jer je muz upoznat sa tim da imam neke familije po Srbiji).
I zaista juce oko 9 h navece zazvonio je telefon. Rale mi je javio da je stigao u Tuzlu, a ja sam mu, ne vjerujuci da je zaista u mom gradu, uzbudjeno objasnila kako ce me naci. Muzu sam objasnila da mi je stigao rodjak koji ce se uskoro pojaviti pred vratima.
I zaista nekih 10-tak minuta poslije neko je pozvonio. Otvorila sam i odmah prepoznala lice koje sam, u zadnjih godinu dana, tako cesto gledala na slikama ili preko web kamere.

„Rale..“ prozborila sam otvorivsi vrata sirom.
„Rodice!“ usao je.
Cvrsto sam ga zagrlila i poljubila u obraz, jer je moj muz vec stajao iza mene.
Njih dvojica su se rukovali, a moj muz mu je uljudno ponudio da udje.
„Mislio sam da prvo odemo negdje na pice“ rekao je Rale.
„To bi bilo super“ slozila sam se.

Ni moj muz nije imao nista protiv pa smo se na brzinu obukli i krenuli prema jednom finom restoranu.
Veselo sam koracala ispred njih. Dan je bio iznenadjujuce topao za ovo doba godine, pa sam se u kratkoj, sarenoj suknjici zaista osjecala ugodno. Njih dvojica su isli par koraka iza mene i raspravljali o fudbalu. Rale se pokusao koncentrisati na njihov razgovor mada je svaku priliku iskoristavao da baci pogled na moju guzu koju je suknjica i te kako fino isticala.
Zauzeli smo sto u restoranu i narucili po pice. Muz je sjedio desno,a zgodni, visoki Rale lijevo od mene.
Iako sam se uvijek lozila na nesto starije muskarce Rale mi se zaista svidjao u svakom pogledu iako je bio nepunih 8 godina mladji od mene.

Sjedili smo vec nekih pola sata, razgovarali o ekonomskoj situaciji u regionu, ispili vec i po 4. pice kada je moj muz ustao, i rekao da ide na wc.

Moj muz jako rijetko pije, pa iako nije bio pijan, ipak se dejstvo alkohola vec pocelo osjecati na njemu. Vec dok je silazio nit duge stepenice koje su vodile prema wc-u osjetila sam Raletovu ruku na svom koljenu, koje je izvirivalo ispod kratke suknjice. Cim nam se moj muz izgubio iz vida, njegov dlan je bez imalo ustrucavanja kliznuo pod suknju, tako da sam refleksno skupila polurasirena bedra.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
7 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Bader
Bader
Guest
25. rujna 2020. 00:06

Ovo je bas popaljivo. Nastavi tako dok te ne oplodi, to bi bio najlepši poklon mužiću…

Kvisko
Kvisko
Guest
23. ožujka 2021. 00:26

Ma i ja bi te punio da sam bio na njegovom mjestu,ne bi ga vadio pa sta bude.

Boško
Boško
Guest
Reply to  Kvisko
16. travnja 2021. 13:11

Zna se pravilo kod tucanja ovakvih udatih dama. Nema vadjenja-sve u nju!

Gaga
Gaga
Guest
Reply to  Kvisko
8. veljače 2024. 16:50

Volim takvo punjenje

Volim dame.
Volim dame.
Guest
13. travnja 2021. 12:47

I ja bi te jebao u guzu i napunio spermom

Boško
Boško
Guest
13. travnja 2021. 17:44

Nešto slabo nam pišu komentare devojke i žene. Ranije ih je bilo puno više. Trebalo bi da se i one uključe, bilo bi mnogo zanimljivije. Jer kao i u životu-ništa bez njih.

Ivan
Ivan
Guest
9. veljače 2024. 14:59

I ja bi te draga punio do iznemoglosti

7
0
Ostavi svoj komentarx