Znao je da sasvim izgubim kontrolu kada me ispuni i raširi

Ovo je 3 dio od 3 u seriji Kad ti tatica sredi posao

Znao je da sasvim izgubim kontrolu kada je ispuni i raširi i ipak je u mene gurao plug sa kojim ću morati da izdržim sat-dva a da niko ništa ne primeti.

15:48 – stojim u njegovoj kancelariji dok on obilazi oko mene i čekam da čujem da li je zadovoljan. Obukla sam suknju toliko kratku da jedva da pokriva moju guzu i vrtoglavo visoke štikle.

Iako sam za ovo vreme u firmi zaista naučila svoj posao, čak su mi i kolege odavale priznanje i nisu se čudili što me on sve češće poziva da prisustvujem sastancima, nisam se osećala nimalo profesionalno. Ovo je bila garderoba koju sam oblačila kada sam želela da pokupim nekog tipa, a ne kada se spermemam da učestvujem u ozbiljnim poslovnim pregovorima. Da bih sačuvala ugled kod kolega došla sam na posao u pantalonama i presvukla se tek u njegovoj kancelariji. Nadala sam se da će On imati razumevanja za to.

U svakom slučaju, trenutno je izgledao zadovoljan. Videla sam to po sjaju u njegovim očima. Prišao mi je, čučnuo ispred mene, zavukao ruke ispod moje suknjice i polako mi svukao gaćice.

„Ovo ti danas više neće trebati”, rekao je čekajući da iskoračim iz gaćica, a onda ih je stavio u unutrašnji džep svog sakoa.

Ne – mislila sam – zar mu nije dovoljno što ću na sastanku sedeti obučena kao kurva, zar želi da budem toliko ogoljena??? Osetila sam blagu jezu pri toj pomisli.

Osetio je da sam spremna za sledeći korak igre – poveo me je ka mestu predviđenom za mene i naredio mi da kleknem na stolicu i grudima se oslonim na naslon. Rečeno – učinjeno. Čekala sam ono što sledi.

Podigao mi je suknjicu, raširio guzu i zaronio jezikom u mene. Prvo lagani dodir, jedan od onih koji se više naslućuju nego što se osećaju, samo vrh jezika na najosetljivijoj tački mog tela, tek da naslutim šta sledi i zadrhtim.

Zatim malo jači pritisak i dva-tri brza pokreta po mojoj perlici, a zatim unazad do rupice. Zavukao je jezik u mene samo na kratko, tek dovoljno dugo da jezikom pokupi sokove koji su lili iz mene, a onda nastavio put ka mojoj guzi.

Zajecala sam od zadovoljstva, a on je nastavio da liže moj anus dok ga nije dobro ovlažio. Obožavala sam kad me liže, trebalo mu je samo par sekundi da od mene stvori pravu napaljenu kučkicu.

Znao je to i upravo je to iskoristio – sedeću bez gaćica i totalno popaljena pred njegovim poslovnim partnerima. Ali… to nije bio kraj… Zavukao je ruku u džep sakoa i odatle izvadio nešto. Nisam mogla da vidim šta i neizvesnost me je palila još više. Imali smo još samo par minuta do početka sastanka, moralo je da bude nešto za šta mu ne treba puno vremena; ali šta???

Još par brzih pokreta jezikom po mom anusu, a onda… blagi pritisak… PLUG!!! Staviće mi butt-plug i ostaviti me da tako ispunjena presedim čitav sastanak?!?

I dobila sam tu igračkicu u guzu


Znao je koliko mi je guza osetljiva, i da je zato nisam davala svakom, već samo onima koji su znali dobro da je iskoriste. Znao je da sasvim izgubim kontrolu kada je ispuni i raširi i ipak je u mene gurao plug sa kojim ću morati da izdržim sat-dva a da niko ništa ne primeti.

Nastavci<< Postala sam službenica i ljubavnica
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete je odbiti ako želite. Prihvatiti Vidi više