Nezaboravna trojka u Vodicama

Ljeto je uvijek bilo moje omiljeno godišnje doba, sloboda, bijeg od staraca i njihove kontrole, nova mjesta, ili jednostavno kraja škole. Svako ljeto bi negdje zbrisala sa frendicama i uživala u slobodi cijelih mjesec dana. Ovo ljeto je počelo loše, čak jako loše, put do Vodica je bio jedno od najgorih mučenja koje sam doživjela u svom  životu. Putovala sam sa frendicom i njezinom starijom sestrom u nekom prastarom busu bez klime na paklenoj ljetnoj vrućini i da muci tu ne bude kraj cijelo putovanje mi je bilo tako zlo tako da sam do Vodica došla gotovo polumrtva. Izmučena sam se nekako dovukla do našeg apartmana. Vesna i Tina, njena sestra, odmah su odjurile na plažu dok sam se ja zahvalno bacila u krevet. Cure su doma došle kasno navečer, naravno nisu bile same, s njima su bili neki dečki iz Zagreba koje su upoznale na plaži.

Dečki su bili Tininih godina, pet-šest godina stariji od mene i Vesne i imali su apartman nedaleko od nas. Denis i Josip, tako su se zvali, su bili super, veseli, dobro raspoloženi. Smijali smo se njihovim vicevima i pričama kao ludi, čak sam se i ja počela dobro osjećati. Nakon nekog vremena Tina je pokupila dečke i svi su otišli zajedno vani.

Kada se Tina vratila, Vesna i ja smo ju čekale, znatiželjno čekajući da nam kaže gdje su bili i što su radili. Nas dvije, klinke od šesnaestak godina, tatine i mamine ljubimice, uživale smo u takvim, odraslim, pričama, iako nas dečki i nisu nešto naročito zanimali. Još uvijek smo se više divile ženskim tijelima nego muškim, zagledale smo se u svaku koja prođe, diveći joj se. Maštale smo o tome da budemo kao ova ili ona, imamo sise kao ova, tvrdu guzu kao ona… i naravno da jednom naiđe neki princ.

Tina je bila sve ono što smo mi željele biti, visoka i vitka, dugih nogu, kratke crne kose i uvijek našminkana. Voljela je pokazivati svoje tijelo, naročito sise. Na plažu je uvijek išla u kratkim vrućim hlačicama i uskoj majici, naravno bez gornjeg dijela kupaćeg, tek kad bi stigli na plažu ona bi polako skinula majicu i obukla se do kraja. To ljeto je barem pola Vodica uživalo gledajući Tinu i maštajući o njoj. Za mene i Vesnu to je bila najbolja zabava tog ljeta, naravno pored potpuno slobodnog lutanja gradom. Jedan put nas je tako uhvatila kiša i mi smo se skroz mokre vratile u apartman. Smijale smo se ulazeći u stan kada smo čule neku buku iz sobe. Vesna je tiho prišla vratima i pogledala u sobu. Prije nego što sam se ja uopće i snašla ona me je pokupila i izvukla napolje.

– Oni se ševe! – tiho je rekla.

Prišle smo prozoru i bojažljivo pogledale unutra. Prozor je bio otvoren, svjetlo upaljeno i imale smo čist pogled na sobu. Mogle smo vidjeti sve, cijelu akciju… Sve troje je bilo golo, Josip je ležao na krevetu, čvrsto držeći Tininu guzu dok se ona podizala i nabijala na njegov kurac. Denis je stajao sa druge strane kreveta i gurao svoj kurac duboko u njena usta. Ostala sam bez daha, gledala sam ih opčinjeno, što su oni bili sve glasniji ja sam se osjećala sve čudnije. Tijelo su mi putovali valovi topline, nesvjesno sam rukom kružila tijelom otkrivajući da su mi grudi veće, bradavice tvrđe, jednostavno su zvale da ih dodirnem. Zavukla sam ruku ispod majice i počela ih nježno trljati, val ugode mi je protresao tijelo. Sve sam ih brže trljala, drugom rukom sam nesvjesno trljala svoju pičkicu kroz tanke gaćice. Kroz glavu mi je letjelo tisuću misli, slika i zvukova… no Željela sam samo jedno, osjetiti ono što Tina sad osjeća… osjetiti kako je to kad te netko kara… osjetiti kurac u ustima….

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx