Sa vjenčanom kumom na svadbi

Danijela i ja smo se nastavili jebati svaki dan, pa smo postali i par, na Marijanino oduševljenje, jer joj je najbolji frend sa njenom vjenčanom kumom. 

Nakon mjesec dana intezivnog i svakodnevnog seksa sa Danijelom završio mi je odmor, te sam djelomično bio sretan zbog toga. Prvenstveno jer će mi se kurac i jaja odmoriti malo, a sa druge strane ću jedva čekati da joj ga opet stavim. Budimo iskreni, u seksu je bila fenomenalna i znala je svašta, a kako mi je samo iscijedila jaja svaki put.. .. neopisivo. 

Prvi dio erotske priče

Morao sam obećati i da ću doći na Marijaninu svadbu, pa sam zamolio svog šefa za tri slobodna dana oko svadbe, pa mi je izašao u susret. U Emiratima je bilo pakleno vruče i jedva sam dočekao taj slobodni vikend nakon tri mjeseca u pijesku. Jaja su mi bila puna i jedva sam čekao da ih ispraznim. 

Danijela me dočekala na aerodromu i čim smo krenuli stavila je ruku na moj kurac i požudno me gledala. Nismo dugo izdržali, već je skrenula na jedan sporedni put i zaustavila se ispod jednog podvožnjaka, pa smo se brzo prebacili na stražnje sjedalo. Prije nego smo ušli skinuo sam hlače i gaće, a i ona isto, pa smo se uvukli unutra. Odmah je uzela moj kurac u usta i počela pušiti stiskajući mi jaja, a stala je čim je osjetila da bi mogao svršiti. Pogledala me vragolasto i rekla:

– Za to imam bolje mjesto -pa me opkoračila i ugurala kurac u svoju mokru picu i odmah počela skakati po njemu. 

Nabijala se na kurac držeći se za moja ramena i radila to sve brže i brže. Uskoro se počela grčiti i stiskati mi kurac, pa sam osjetio toplo po mojim jajima, a to je bilo dovoljno i meni da se ispraznim u nju. Grčio sam se i odizao od sjedala, a nju navlačio za bokove na moj kurac. Istresao sam tri mjeseca nejebice u nju, a ona me je samo ljubila i grlila, a onda prošaptala:

– Oh kako si mi nedostajao.. . 

– I ti meni.. . 

– Idemo k tebi da ostaviš stvari, pa ćemo kod mene večeras -rekla je dok je ustajala, a onda pogledala moj sluzavi kurac, te nastavila- ali da prvo ovo očistimo. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx