Ove poze morate isprobati

Nekima poznate, nekima ne, ali svima primamljive seks poze

Složit ćete se s nama da je uvijek zabavno i poželjno isprobavati nešto novo. To će vam donijeti uzbudljivost u krevet koja je itekako poželjna za svaki par. Iako će vam ove poze koje donosimo biti poznate, nemojte se ustručavati isprobati ih (opet) već danas i malo začiniti vaš seksualni život. Poze koje donosimo su vrlo pomno odabrane kako bismo vas podsjetili da postoji puno više od onih uobičajenih i klasičnih koje svatko od nas koristi najčešće. Ono što vam želimo reći – budite kreativni u krevetu!

Balet plesači

U ovoj pozi oboje ste u stojećem položaju, s time da vi stojite na jednoj nozi obgrljeni oko svog partnera. Jednu nogu omotajte oko njegovog struka, a on će vam dati potporu svojim rukama. Velika korist ove poze je ta što gledate jedno drugog izravno u oči, a to omogućuje dublje povezivanje i intimnost. Ako ste fleksibilni, pokušajte još jače i više podići noge jer ćete tako omogućiti dublju penetraciju i bolji užitak.


U čučnju

Ako volite poze u kojima partner ulazi u vas odostraga, svakako isprobajte i ovu. Na rubu kreveta stanite jednom nogom dolje, dok je druga na krevetu, a podlakticom se oslonite. Vaš partner stoji iza vas u sličnom položaju. Kretanje svojih bokova omogućit ćete partneru da ne obavlja sam sav posao, a stisnute noge dovest će do jače penetracije.

 


X faktor

Započnite misionarskom pozom, a zatim neka vaš partnera lagano sklizne prsima i nogima preko vašeg tijela. I to tako da mu zdjelica ostane na istom mjestu, a udovi naprave slovo X. U samim tim pokretima osjetit ćete njegovo tijelo kako se kreće. Također, iskoristite ovu pozu kako biste izmasirali njegovu stražnjicu koja će vam biti nadohvat ruke, leđa ili noge. Seksi, zar ne?

 


Stojeći + nagnuto

Kod ove poze oboje stojite, on iza vas. Vi se nagnite prema naprijed što više možete (vidi sliku), a on ulazi u vas odostraga. Savijanje će omogućiti da se intenzitet odnosa poveća, a dodatan užitak pružit ću ako on drži vaše obje ruke ili vam lagano zaveže obje ruke tankim šalom.


Vaš jahač

Legnite na leđa i noge savinite što više možete preko svoje glave. Partner će sjesti na vas i tako se kretati. Ekstazu i raspoloženje će pojačati pokreti koji će uključiti dodatna osjetila. Nama se ova vježba čini i kao dobra prilika za razgibavanje, što vi kažete?

 


Vi jahač

Vaš partner sjedi, a vi ste mu okrenuti leđima. To će vam pomoći regulirati tempo i intenzitet upravo onako kako vama paše. Savjet: pokušajte to raditi na stepenicama ili na rubu kade. Budite maštoviti, ne treba to uvijek biti krevet, ima i drugih odličnih mjesta koja će poslužiti za savršen seks u svako doba!

 


Uz njegovu kontrolu

Na vama je da legnete i zauzmete položaj djelomičnog mosta, to jest da prebacite i oslonite svu težiniu na svoje ruke i ramena. Partner ulazi u vas iz klećećeg položaja. Ova poza omogućit će mu da dodatno stimulira vaš klitoris i masira vas. Savjet: ako poželite dublju penetraciju, pokušajte staviti jednu nogu na njegovo rame.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx