Dobra stara drugarica

Cao, sta ima, upitao sam je.
Nista, sve po starom, odgovorila je.
Idemo na kaficu, pozvao sam je.

Sreli smo se posle nekog vremena. simpatisali smo se svojevremeno.


Crnka, srednje visine, interesantne face, crnih ociju, punih usana. Pomalo izazovnog ponasanja, zgodna, skladno gradjena, lepih grudi, okrugle guzice. Prava koketa kada je to htela, a trenutno je to htela.

I tako sedosmo u kafic i pocesmo pricu. O mom promasenom braku, o njenom polusamackom zivotu. Pice po pice, dodjosmo do toga da oboje bas i nismo uspeli u svom ljubavnom zivotu.

Krenusmo posle par pica ni sami neznajuci gde. U nevezanom pozvao sam je kod sebe. Iz nevezanog pristala je. Kod mene smo nastavili da pijuckamo neki roze.


Sedeli smo na trosedu i zezali se. Prekrstila je noge, tako da joj se suknja pridigla do polovine butina. Imala je izazovne noge. Bluza joj je bila dovoljno raskopcana da se naziru njene vrste okruglle dojke. Polako sam poceo da se palim na nju. Pomalo je i koketirala. Ni ona bas nije bila nezainteresovan. Pice je delovalo na oboje. U trenu sam joj rukom sklonio pramen kose sa lica. Nasmesila se zavodnicki. Ruka mi je ostala na njenom potiljku, prstiju zavucenih u kosu.

Privukao sam joj glavu ka sebi i poljubio je vrhove usana. Iznenadjeno me je pogledala. Nastavio sam da je usnama stipkam usne. Zatvorila je oci. Poljubio sam joj oci i poceo dajoj stpkam usnama resice uha. Nije se branila. Vratio sam se na njene usne, blago ih je otvorila. Ponudio sam joj jezik, nije odmah odgovorila. Otvorila je usne, jezici su se dodirnuli. Lickali smo se, poljubac je postajao sve strasniji. Druga ruka mi je polako pocela da joj miluje vrat i da spusta niz njega. Njena ruka zavrsila je na mom temenu i u mojoj kosi. Poljubac je bio sve zesci. Usnama sam se polako spustiomna njen vrat pa nanize niz njega. Prst si poceli da odkopcavaju njenu bluzu.


Cekaj, rece.


Iznenadjeno sam se odmakao.
Lakse ce biti ovako.

Ustade sa troseda i poce da se skida. Lagano je odkopcavala bluzu. Skinula ju je, njene grudi ostale su samo u grudnjaku. Bile si bozanstvene, barem meni tada, posle toliko pica. Otkopcala suknju i svacila je zajedno sa hula hopkama. Pomaljalo se skladno telo, izvani struk sa divnom okruglom guzicom. Gace, slim, skrivale su ostatak. Skocio sam i u trenu strovalio sa sebe pantalone i kosulju. Stajali smo jedno naspram drugog samo u donjem vesu. Od uzbudjenja sam imao tikove, kurac mi je vec bio nabrekao o pogleda na to polunago telo.


Uhvatio sam je za ruku i poveo u sobu na veliki krevet. Nije se opirala. Kod kreveta sam je zagrlio i poceo da ljubim. Odgurnula me je, otkopcala grudnjak i skinula gacice. Bio sam sokiran. Njene grudi bile su ocaravajuce, sa bradavicama okruzene oreolom. Busen joj je skrivao procep medju nogama, koji se nazirao. Strgao sam gace sa sebe. Kurac mi je odskocio spreman za sukob. Podeblji, glavat, ne preterano dugacak.

Zadivljeno ga je gledala. Legli smo na krevet. Usnama sam krenuo na njene bradavice. Zabacila je glavu i prepustila se. Vrhovima prstju sam joj trljao bradavice, blago sa ih masirao i sisao, grickao. Uzivao sam u njenim grudima. Stiskao ih oko svog lica, blago gnjecio. Stavila je jednu ruku na moje teme. Plako ga je pritiskala na dole. Ljubeci i lickajuci joj grudi spustao sam se ka stomaku. Ruka mi je pratila usne. Pod usnama sam osetio dlacice. Grickao imcupkao sam ih. Dosao sam do procepa. Pokretima svoga tela nudila mi se. Jezik je pronasao procep, blago ga prtiskajuci ulazio sam u nju. Prst su mi mrsili dlake iznad nje.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx