Okružena kurcima

Okruzena kurcima

U mom stubistu stanuju 3ca studenata. Vremenom smo se sprijateljili, isli na kave jedni drugima, na pijanke. U startu ssam primjetila kako me skidaju pogledom. Kako sam ih bolje upoznavala, sve sam ih vise provocirala.

Prvo su se stidno smjeskali, dok se nisu opustili. Znali su me za guzu uhvatiti u prolazu i slicno.

Tako smo jednom partner i ja bili na tulumu kod njih. Bilo je njih trojica i dva njihova frenda plus moj partner. Popilo se dosta. Pocelo se o sexu pricati. A ja sam se svo vreme vise i vise palila. Nekako se doslo do priznanja jednoga od njih kako nikada mu ni jedna nije pusila. Imao je sex jedva nekoliko puta sa aktuelnom curom.

“Ajme pa to moramo promjeniti”: rekao je moj partner i namignuo mi. A ja sam spustila ruku u krilo tom decku. “Uuuuuuuuuu” ostali su poceli da odobravaju. Pocela sam da ga otkopcavam.

“Blago tebi. Neces izdrzati ni minutu “je dobacio susjed.

Okrenula sam se i rekla mu :”Doci ces i ti na red”.

Izvadila sam ga i uzela odmah u usta. Vlazila ga i obradjivala jezikom glavic. Povukla sam ga na sred sobe klecala ispred njega i nabijala ga u usta polako. Rukama sam skinula grudnjak i top. Ostali su dobacivali, nesto ohrabrenja nesto sala. “Dovlacite se i ostali svi”.

Ustali su dosli do mene okruzili me. Svukla sam im svima pantole i boxerice. Oslobodila im kurcheve. Svi su bili vec dignuti i tvrdi. Svakog sam pojedinacno na kratko okusila. I vratila se onom prvom. Nastavila sam lu pusiti. A rukama sam uhvatila dva kurca. Pojacavala sam tempo. Uzimala sam ga cijelog u usta. Kad sam vidjela da je blizu presla sam na drugoga. Tako sam obradila svakoga. 4 ti po redu se ipak nije uspio suzdrzati. Pospricao me po licu jakim mlazom.

“Uh kako si jebozovna tako sa spermom na licu”.

Nasmijala sam se i samo rukom pokupila sve sa lica i stavila u usta i progutala. To ih je izludilo. Obradila sam jos zadnju dvojicu. Vratila se na onog prvog. Uzela sam njegov i jos onog pored kurac u usta. Iznenadili su se. I malo im je nezgodno bilo sto im se kite dodiruju. Vratila sam se prvom.

“Hoces li da svrsis sada je tako?”

“HOCU !!!”.

Uzela sam ga u usta i zabijala do balcaka. Svo vreme sam drkala necija dva. Explodirao mi je u usta. Nabijao lagano dok nije i zadnju kap izbacio. Bas mi je napunio usta. Okrenula sam se ostalima. Otvorila sam usta i pustila da curi mi niz usta . To ih je izludilo. Dio sam pustila iz usta da sidje niz bradu i da kapa mi na grudi a ostalo sam progutala.

“Uuuuhhh pa ti si Boginja”. “Volis da gutas?”

“DAAA !!! Dajte mi jos svrsavajte po meni”.

Nisam ni izgovorila jedan se primakao i izdrkao mi ga posred nosa. Treci mi je skupa sa cetvrtim svrsio po usnama i obrazima. Taman sto je zavrsio jedan zadnja dvojica su prisla i poceli da mi se prazne po licu. Citavo mi je lice bilo pokriveno. Jedno oko mi je bilo zatvoreno. Curilo je na sve strane. Jezikom sam hvatala i gutala sto sam vise mogla. Tako sam ostala neko vreme medju njima. Pomalo im vec opustene kurceve lizati i cuclati. Izvukla sam iz njih sve. Osjecala sam se takav uzitak i moc. Obradila sam sama 6 muskaraca. Ustima.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx