GOSPOĐA: Vidim da majstor ima dobar alat i već je spreman

Imam vlastitu firmu u jednom manjem gradu koja između ostaloga vrši i ugradnju tuš kabina. Jednog lijepog lipanjskog dana zazvoni telefon i s druge strane začuje se umiljati ženski glas:

-Dobar dan, zovem vas u vezi reklamacije, vi ste prošli tjedan montirali tuš kabinu kod nas i moram vam reči da malo pušta, prosim vas da to popravite.

-Dobar dan, reci te mi adresu pa ću doći pogledati.- odgovorim i nakon njezinog odgovora shvatio sam gdje je to bilo ali se ne sječam gospođe jer sam sve dogovarao s finim gospodinom koji je dobro zagazio u šezdesete.

Tako odem ja na tu adresu pogledati što se to događa, pozvonim a vrata mi otvara vitka četerdesetgodišnja plavuša s naglašenim oblinama u kućnom ogrtaču i odmah prije nego sam stigao pozdraviti ona počne:

– „Znate majstore, mene nije bilo doma dok ste montirali a moj muž ne vidi baš najbolje pa dođite da vam pokažem.“

Povede me u poznatu kupaonicu i nastavi: “Pogledajte što se događa dok se tuširam.“

Čim je to izgovorila skine kućnu haljinu ispod koje nije imala ništa, stane u kadu, otvori tuš i počne s tuširanjem. Tada sam shvatio gdje točno pušta i prihvatio igru.

– „Gospođo, izvana se ne vidi morao bi pogledati iznutra“ odgovorim ja i odmah mi uzvrati

– „Što čekate?“. 

Moram reči da u tom trenutku nisam razmišljao da bi mogao upasti njezin muž jedino sam pred sobom vidio vitku plavušu s naglašenim bokovima, prekrasnim grudima i obrijanom macom, brzo sam skinuo sve sa sebe a moj klip je već stajao visoko te zakoračim u kadu.

– „Vidim da majstor ima dobar alat i već je spreman, mogu li ga malo probati?“ reče gospođa i klekne ispred mene te ga počne jednom rukom drkati a drugom miluje jaja pa onda vrhom jezika dotakne glavić i počne ga lizati cjelom dužinom sve do jaja i natrag.

Meni su počele klecati noge od silnog uzbuđenja dok je ona usisavala moj alat prvo polako pa onda sve jače i jače. Osječao sam da neću moći dugo ovako pa sam je odmaknuo od sebe, podigao, i okrenuo dok je voda padala po njezinim leđima i sljevala se niz guzove.

Kleknuo sam iza nje lagano joj šireći noge pa sam joj počeo lizati guzu i krenuo prema njezinoj svježe obrijanoj maci. Zatim sam joj jednu nogu podigao na svoje rame tako da mogu što dublje ući u nju i nastavio se zabijati u nju sve jače i jače. 

– „Ooooooohh pa majstor dobro barata i drugim alatima daj nastavi, kako je ovo dobro!!!“

Ja je nisam poslušao već sam se podigao, stao iza nje pritiskajući je rukom prema dolje da se sagne i provocirao je svojim uzdignutim klipom lupkajući glavićem po guzi pa ga malo vrtim oko mice dok ona moli

– „Daaaj stavi mi ga, jaaako, hoću ga cijelog u sebi“, ovaj put je poslušam i zabijem se u nju do jaja malo zastanem pa počinjem mješati ne vadeći ga a ona istovremeno vrti guzu u drugu stranu pa počinjem s laganim ritmom, dok ona stenje ja pojačavam ritam sve brže jer osječam kako neću moći više dugo a osjetio sam da je i njeno tjelo počelo drhtati, guzovi i noge se skupljati….

– „Daaa… mmmmmmm…. Napuni me molim te nemoj ga vaditi!!!“

Još dva pokreta, zabijem se do kraja i svršim u njezinu vruću macu, izvadim ga dok su se naši sokovi cjedili niz njene noge, Uzela je spužvu u ruke nalijala gel i oprala me cjeloga dok sam joj ja isto tako vratio laganim i maznim pranjem.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx