Frende karam ti ženu


Već nekih desetak godina se intenzivno družimo i kućni smo prijatelji. Oni dolaze k nama i mi k njima.

Jednom smo se dogovorili za roštilj kod mene. Bilo je ljetno doba i sunce je pržilo na najjače. Poslije obilatog ručka ispod nadstrešnice u vrtu sjedili smo i pili svako svoje piće. Nas dvojica smo pili hladno pivo a žene sokove.


Tada je netko od njih rekao „barem da nam je sad bazen tu da se malo osvježimo“.


Ja sam tada rekao da imam ja bazen ali je na tavanu i treba ga napuhat i napunit vodom.

Spustio sam bazen i dali se u njegovu postavku i punjenje vodom. Moja žena je rekla da će njegovoj posudit badić a da ja njemu dam neke sportske hlačice.

Nakon par minuta primijetio sam da smo obojica popili pivo i krenuo u kuću po drugo. Sa svojom ženom sam se susreo taman na ulaznim vratima u kuću.

Uzevši dvije hladne boce iz frižidera otvorila su se vrata od kupaone. Iz nje je izašla Marina u badiću od moje žene a u rukama je imala losion za sunčanje te rekla

„e super da si tu, aj me malo namaži sa ovim“.

Nisam ni malo bio očaran sa tom idejom. Ni sam ne znam dali sam više bio iznenađen ili šokiran tim njenim prijedlogom, ali pristao sam.

Razlio sam malo tog losiona po njenim ramenima i razmazao ga po njenim leđima i rekao

„evo riješeno“.

Tada se Marina okrenula i pitala „a ovu stranu“.

Uzela je losion sa kuhinjskog elementa i posipala ga po prsnom košu, a pri tome se lagano smiješila i gledala me u oči. Bilo me je strah da netko neće ući i da nas ne zatekne u toj situaciji.

Stavio sam ruku na njen prsni koš i razmazivao losion jedva zahvaćajući rubove njenih sisa. Tada je Marina prstom povukla gornji dio badića koji joj je pokrivao desnu sisu te rekla

„ Smiješ ti i njih namazat“.

Osjetio sam kako mi srce luđački lupa, ali nisam znao dali od straha ili od uzbuđenja. Uvukao sam ruku i „kao“ razmazivao losion po sisi. Zapravo sam ju stiskao i mijesio. Onda sam izvukao ruku a ona je isto napravila i sa drugom stranom. Pod prstima i dlanom se dalo osjetit da se bradavica ispupčila. Stisnuo sam joj sisu još par puta a onda izvukao ruku. Tada je ona napravila mali korak prema meni te dlanom ruke prešla preko mog uzdignutog kurca ali samo preko sportskih gaćica.

Uzeo sam ona dva piva i izašao van. Moja žena i prijatelj su sjedili za stolom i pričali. Ja sam davao sve od sebe da se ne primijeti koliko sam uzbuđen. Nedugo zatim došla je i Marina te predložila da idemo svi u bazen. Njih troje je ušlo a ja sam se izgovorio sa tim da mi je loše od toga koliko sam se najeo, te rekao da moram u wc. Tamo sam ga morao izdrkat jer sam mislio da ću poludjet od uzbuđenosti. Kasnije sam se vratio k njima i ipak sam ušao u bazen. Još smo se družili nekoliko sati, a tada su oni otišli kući.

Sutradan sam išao obavljat neke stvari u grad kad sam dobio poruku „hoćeš li mi doći namazat leđa….gorim“.


Rekao sam „mogu doći ali za nekih 15-tak minuta.“
Za par sekundi sam dobio odgovor „požuri….. jako mi je vruće……i jako gorim. Vrata su otključana a ja sam na terasi“.


Ušao sam u kuću i krenuo prema terasi. Martina je ležala na ležaljci bez gornjeg dijela. Tek sam tada vidio njene sise u cijelosti. Nisu bile nešto velike. Od prilike, svaka je bila veličine jedne muške šake, ali zato je imala jako lijepe bradavice. One su poprilično stršale kao da mole da ih se sisa i igra sa jezikom ili zubima.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Napaljen
Napaljen
Guest
5. studenoga 2022. 16:38

Super prica

Marina
Marina
Guest
10. studenoga 2022. 17:01

Odlicnaaa

Ivan
Ivan
Guest
13. studenoga 2022. 13:25

Marina uh

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
3
0
Ostavi svoj komentarx