Kako je moja djevojka postala kurvica

Petak navečer, s djevojkom sam u stanu te se dosađujemo gledajući TV. Zovem se Marko a ona je Petra.

U to joj zazvoni telefon, zove ju prijateljica Ines te ju pita jesmo li za izlazak večeras sa njom i par prijatelja.

Pošto ionako nismo znali što bismo sa sobom pristala je te smo se dogovorili za okupljanje u 9. Imali smo 3 sata za spremanje ali ni to ženama nekad nije dosta.

Da nas ukratko malo opišem, ja sam visok oko 180cm a težak oko 85kila, ništa pretjerano napucan no treninzi su ostavili svoje tako da su mišići dosta izraženi, dok je ona visoka 167cm, teška oko 55kila, ravne crne kose do ispod ramena, sise su joj prosječne, ali njen atribut je guza koja je utegnuta i jako lijepa na pogled i dodir. 

Ja sam se dosta brzo spremio, obukao traperice i košulju, no njoj je dugo trebalo, prvo tuširanje pa obavezna depilacija, sređivanje i peglanje kose, crveni ruž na lice, a nakon toga vječna polemika oko toga što obući. Vrijeme je bilo zimsko tako da je trebalo paziti i na zdravlje.

Na kraju se odlučila za kratku crnu usku haljinicu bez naramenica, ima one podstave za sise pa grudnjak nije željela oblačiti a ispod je imala i crne tangice, na nogama visoke tanke potpetice. Izgledala mi je prejebeno tako kurvasta, a znala je i ona šta volim pa je namjerno to i provocirala.

Pozvonili su točno u 9, Ines je ušla sa tri prijatelja Bojanom, Ivanom i Stipom kako smo kasnije saznali da se zovu. Ines je također bila u haljini, slične građe i visine kao i moja Petra ali ona je bila plava, dok su dečki bili sportski tipovi, višlji i jači od mene.

Večer je počela kao i svaka druga, sjeli smo za stol, malo pjesama, puno alkohola i cigareta te zezancije i smijeha.

Petra i Ines su se već nazujale a i nama ostalima nije bilo lako pa smo odlučili otići van. Ines je rekla kako je vani jako hladno a njih dvije su samo u haljinama, pa je zamolila petru da joj posudi neke najlonke ako ima kako bi im bar malo toplije bilo.

Otišle su u sobu, a kad su se vratile imali smo šta i vidjet. Znao sam da Petra trenutno nema najlonki, ali je imala privatne stvari koje inače koristimo samo u sobi. Tako je sad Ines nosila crne samostojeće čiji su se rubovi nazirali ispod kratke haljine, dok je moja Petra imala slične takve ali bijele.

Napaljen sam bio jako, mislim i ostali dečki jer su njih dvije izgledale prejebeno te bi ih najrađe skinuli i pojebali. U tom sam trenutku shvatio kako me odjednom pali pomisao da mi Petru jebe netko drugi ali pripisao sam to alkoholu. Obukli smo jakne, a djevojke duge kapute te smo otišli u klub.

Ivan je bio suvlasnik kluba tako da nas je ubacio na najgornji kat, u nekakvu VIP ložu gdje smo bili zaštićeni od pogleda a opet uživali u pjesmama, plesu i ostalome.

Alkohol je i dalje tekao u potocima, ljudi su bili sve opušteniji, Ines i Petra su zavodljivo plesale na sredini dok su ih ostali promatrali. Prelazile su rukama jedna drugoj po tijelu, usput bi im se nekad netko pridružio te zaplesao pripijen sa njima.

Mene je to sve više palilo, u jednom trenutku sam ja otišao do Petre te malo zaplesao sa njom. Ruke su mi bile na njenoj guzi pa sam ih kao nehotice dok nitko nije gledao spustio sa prednje strane na njenu pičkicu, koju kad sam osjetio nisam mogao vjerovati. Bila je natopljena sokovima, a taj njen uzdah kad sam je lagano dodirnuo nisam mogao zaboraviti, imao sam osjećaj da bi svršila za deset sekundi.. To me samo još više napalilo i odlučio sam pokušati.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Ipon
Ipon
Guest
13. studenoga 2022. 15:06

Naj sladje od svega st je polizao pickicu kad su dosli kuci

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx