Gledao sam kako mi najbolji prijatelj jebe ćerku – Četvrti dio

Gledao sam kako mi najbolji prijatelj jebe ćerku Četvrti dio

-Gdje je otišao Uroš, nekoliko puta sam ga uzalud zvao, upitao je Mika odmah po dolasku, poljubivši Saru sočno, držeći je jednom rukom oko struka, drugom za guzu.
-Tata je otišao do Zagreba, valjda se treba naći sa nekim starim prijateljem.


Ušli su brzo unutra, a ja sam već bio smješten u potkrovlju. Sari sam dao instrukcije.Rekao sam da je to što radimo vrh uživanja, da smo ja i ona liberalni i moderni otac i ćerka i da tu nema ništa nevaljalog. Priznao sam joj za Tanju i obećao joj revanš, ona će biti gore u potkrovlju, a ja sa Tanjom dole na krevetu – pozornici.


-Tata vi, vaša generacija ste puno maštovitiji i slobodniji, a i uporniji i izdržljiviji od današnjih muškaraca. Naravno i vi ste još snažni muškarci, ali sad mi je jasno zašto djevojke, pa čak i srednjoškolke lete u zagrljaj srednjovječnim muškarcima, rekla mi je Sara u iščekivanju Mike.


I priznala mi je da sa momkom ne doživljava orgazme, da ne bi mogla zamisliti život sa njim, pa sam joj obećao poseban razgovor na tu temu, naravno sa savjetima i uputama.


Sara mi je rekla da će joj možda biti smetnja što zna da sam gore, ali kad sam je stegao i zagrlio i rekao da je ona ista kao i ja i da je muško da bi bila Kazanova, rekla je, u redu tatice. Poljubila me je u obraz, namignula i rekla osjećam se kao da sam u nekom posebnom svemiru.


-Zašto Saro, objasni mi, i ja se osjećam kao nikada u životu.
-Na znam tata, pomiješani su osjećaji. Uzbudljivo je, preuzbudljivo. Tijelo mi drhti, svaki mišić, svaki nerv. Volim egzibicije, volim voajerizam volim i ja prisluškivati. Mnogo sam puta to radila još od sedmog osnovne slušajući krišom tebe i mamu. Obožavam seks, ali pravi , jaki seks. Sa momkom je to samo druženje, sa Mikom je vrh. Sa njim doživljavam najsnažniju ekstazu, a sad kad znam d aće dva, pa zstade.
-Šta da, reci slobodno, rekoh.
-Ne mogu prevaliti preko usta, a znaš šta sam mislila.
-Ne znam, pravio sam se mutav.
-Ma znaš, posebno me uzbuđujue i sama pomisao da će dva velika komada biti dignuta na mene, a jedan je moj tatica, rekla je nekako, poljubila me još jednom i ušla u prostoriju.

Otišao sam na svoje mjesto i rekao za njom, bez ustezanja mila moja, jedan je život. Sutra kad dođe porodica ovo će biti samo lijepa uspomena.


Vraćam se iz prisjećanja od maločas u aktuelno vrijeme.


Mika je ljubio dugo moju ćerkicu, a onda joj je oslobodio prelijepe grudi. Dvije čvrste mlade sise prkosile su gravitaciji, bradavice su stršile kao da su iščekivale njegove prste i jezik.


Počeo ju je sisati, a Sara mu je stojeći na desetak cantimetara od njega vješto otkopčala šlic i izvadila dignutu kurčinu.


Kako se samo klatila Mikina alatka, kako je moja Sara pocrvenila. Odmakla se mali korak unazad, kleknula, uhvatila jednom rukom Mikina jaja, a drugom je prinijela kurac jeziku. Palacala mu je jezikom po velikom glaviću, a onda podigla glavu gore i pogledala prvo Miku u oči, potom je uputila i pogled ka mjestu odakle sam je posmatrao i bodrio.


Počela ga je ludački pušiti, mumlala je, primala ga duboko u usta, grcala, drhtala…

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
8 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Dzek
Dzek
Guest
1. studenoga 2022. 14:44

Nadam se da ce u narednim djelovima doci do trojke, pa cak i cetvorke. Sjajne price

milojko
milojko
Guest
Reply to  Dzek
1. studenoga 2022. 18:00

lijepa prica i uzivanje je

milojko
milojko
Guest
Reply to  Dzek
1. studenoga 2022. 18:14

volis da je i cale pojebe zajedno sa prijatelem

Gaga
Gaga
Guest
Reply to  milojko
22. siječnja 2024. 12:53

Mene tata samo ne dijeli me

Dejo
Dejo
Guest
8. prosinca 2022. 20:29

Divna pricica

milojko
milojko
Guest
Reply to  Dejo
11. prosinca 2022. 20:50

stvarno je super prica i uzivao je ja sam gledao kevu dok se jebe to je nezaboravano

Gaga
Gaga
Guest
Reply to  milojko
25. listopada 2023. 15:15

Super predivno

Slobo
Slobo
Guest
27. prosinca 2022. 20:37

Prelijepa prica.

8
0
Ostavi svoj komentarx