Prvi moj sex bio je sa tetom iz Njemačke (Incest)

Incest priča, seks sa tetom iz Njemačke, moje ime je Ante. Ja sam iz jednog malog mjesta u Dalmaciji i danas ću vam ispričati priču kako sam spavao sa svojom tetkom Ivanom. 

Da krenem ispočetka kako je sve počelo. Kada sam imao 15 godina (sada imam 21 godinu) prvi puta sam shvatio kako imam lijepu tetu. Imala je tada 49 godina crnu kosu do ramena, visoka je oko 170 i mala je dosta izražene sise (kako sam poslije saznao jaču 4 ), i malo veću sexy zategnutu guzu.

Uvijek je voljela pokazati svoje atribute tako da je se skoro uvijek na sebi imala tajice i majicu sa dosta naglašenim dekolteom. Da još kažem ona živi u Njemačkoj i udata je za nekog bogatog Nijemca koji se meni nikada nije svidio.

I tako sam ja jadan mlad i neiskusan pokušavao kroz godine spavati sa svojim tetkom Ivanom, ali mi je uvijek nedostajalo hrabrosti. 

I tako nakon pet godina od kada sam primijetio kako sexy tetku imam, njezin muž je obolio i umro, ona je bila shrvana ali meni je nekako bilo drago , jer mi se ionako nije sviđao. I tu sam ja odlučio da moram jebati svoju tetku obavezno. 

Tako sam ja uzaludno pokušavao još godinu dana sve dok jednog Božića nisam odlučio otići kod svoje tete Ivane u Njemačku. Došao je i taj dan kad sam sjeo u autobus i krenuo te odlučio moram je jebati pod bilo koju cijenu. 

Trenutno imam 21 godinu i vjerovali ili ne još uvijek sam nevin. Moja teta Ivana ima 55 godina i još uvijek je sexy i utegnuta inače bavi se jogom pa pretpostavljam da je to od toga iako nisam siguran. Da ne bi rekli da sam dosadan idemo dalje sa pričom i nadom za mojim prvim seksom u životu. 

Kada sam stigao u Njemačku tetka me je dočekala na kolodvoru i kao uvijek bila je sređena i obučena u neke uske kožne hlače koje su njenu guzu još više naglasile. Gore je imala neku kožnu jaknu ispod koje su se nazirale njene velike sise. Sada je imala dužu kosu koju je zavezala u rep. 

Kad sam izašao iz autobusa tetka me je izgrlila i izljubila. I tako smo krenuli njenoj kući. 

Kad smo došli kod nje doma bilo je oko 5 popodne, ona je skuhala kavu i krenula je priča. Počela me je ispitivati o djevojkama i svemu redom. Kad smo završili sa pričom ja sam rekao da sam umoran i da idem u krevet. Pokazala mi je put do sobe i sve ostalo što mi treba, ona je rekla da se ide tuširati. Kada sam čuo vodu od tuša odlučio sam pogledati kroz bravu što radi. 

Kad sam pogledao prvi puta sam vidio tetine velike sise sa velikim bradavicama i tu sam gledao i uživao dok se ona sapunjala i ja sam izvadio svoj kurac iz hlača i počeo lagano drkati ( da kažem imao sam kurac prosječne veličine oko 17 cm ), kad je teta završila sa tuširanjem počela se brisati sa ručnikom i kad se obrisala sjela je na rub kade. Onda je lagano raširila noge.

Tada sam prvi puta ugledao pičku svoje tete koja je bila glatko obrijana. Zatim je počela lagano drkati i gurati prste u svoju pičku, ja sam sve brže drkao i počeo svršavati. Svršio sam u gaće da nebi poprskao po vratima. U tom trenu sam pogledao i vidio da se teta oblači i brže bolje sam skočio da me nebi uhvatila uletio sam u sobu i legao. Tu noć sam jedva zaspao i sanjao sam svoju tetu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx