GOSPOĐA SUZANA: Ti mali baš biš me želio poševiti

Ovo je 1 dio od 2 u seriji Gospođa Suzana

Erotska priča, nakon nekoliko godina vratio sam se u svoj grad i počeo da radim, imao sam sreću što sam dobio posao koji sam obožavao i ranije maštao da ga radim, jednostavno sam uživao i to su svi primjećivali.

Jednoga dana tako sretnem jednu gospođu koju sam znao od prije ali nismo se dugo viđali pa sam je malo izgubio iz memorije, ali najviše me iznenadilo to što je teta Suzana prije bila punašna ali uvijek je bila slatka u licu i nasmijana, sada kada sam je vidio dobro se “stesala” bila je kokara ipo kako bi se reklo u žargonu.

-Ooo teta Suzana jeste to vi ili me oči varaju…rekoh iznenađeno!!!

-Pa vidi ti njega, od kud ti…?? Nisam te vidjela 100 godina čovječe jesi ti živ???

-Rekoh, evo me tu sam sada vidiš radim napokon opet u svome gradu.

-Fino, rekla je i nasmješila se.

I tako teta Suzana je obavljala svoj posao s kojim je i došla ja sam se vratio svome poslu, i dok sam bio zadubljen u monitor, prekinu me njen glas.

-Kada pijemo kavu reče…???

-Ostao sam malo zapanjen ali sam se brzo snašao i odgovorio, paaa…možemo i danas popodne odgovara li ti??

-Rekla je, super baš sam tada slobodna nemam nikakvih obaveza, pa se vidimo gurnula mi komadić papira na kojem je bio njen broj mobitela.

Dok je odlazila pogledao sam za njom imala je obučenu pamučnu trenirku i duksericu na sebi ali sam opazio veliku okruglu, mogu reći savršeno okruglu guzu koja se tako fino ljuljala dok je odlazila. Pomislio sam , budalo jedna može ti biti mama lud si skroz…ali opet taj prizor mi se stalno vraćao pred oči.

Bilo je već iza 3 popodne završio sam svoj posao pozdravio po običaju svoje kolege i izjurio van. I tako dok sam sjedao u automobil skoro i zaboravih kavu sa Suzanom…uzeo sam mobitel i utipkao broj. Nije ni dvaput zazvonio ona se javila kao da je držala mobitel u ruci, pomislih.

-Halo, reče.

-Suzana ja sam, idemo na kavicu???

-Može vidimo se u Veroni za oko pola sata ok???

-Rekoh joj, može vidimo se tamo.

Verona je bio jedan otmjen i veoma lijep kafić na mirnome dijelu grada, i svi koji su htjeli u miru porazgovarati i popiti kavu išli su tamo. Ušao sam sjeo naručio kavicu i jedan liker od višanja ,to mi je inače uvijek bila navika poslije radnog vremena. Osvježavalo bi me i vraćalo u normalu.

Nije prošlo malo ušla je i ona, vidio sam njen veliki osmjeh odmah s vrata. Bila je prelijepa, imala je na sebi uske tajice i preko toga suknjicu do ispod guze i gore laganu majicu, i sve se nadziralo. Sjela je do mene i poljubila me u obraz. Sva je mirisala na neki sladunjavi miris.

-I tako pričali smo smijali se doticali se nekih tema iz prošlosti fino sam se opustio.

-Prošlo je već sat i nešto vremena rekla je, ako si voljan možemo do mene pravila sam super kolač moraš probati…i pogledala me nekako preko oka.

-Paaa…može rekoh zašto da ne idemo.

Ja sam sjeo u svoje auto ona u svoje i zaputili smo se u njen kvart. I dok smo se penjali uz stubište išao sam za njom i gledao u njenu guzu koja se ljuljala svakim njenim korakom, činilo mi se da je shvatila da sam primjetio pa je još više vrtila njome i izazivala, a ja sam osjetio kako mi se diže u gaćama. nenormalno diže.

NastavciGOSPOĐA SUZANA: Dobro me izjebi….jače nego prošli put >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx