Imam 40 godina i volim tvrdi kurac

Odlučila sam da napišem iz svog ugla koliko volim tvrd kurac i seks. Iako većina žena izbjegava priču o tome uvjerena sam da većina, kao i ja uostalom, vole primiti dobar kurac i to često. 

Imam 40 godina, prilično dobro izgledam, visoka sam 170 cm, teška 66 kg, dobra linija, sise malo opuštenije nego u mladosti, ali još uvijek dobre i još muški pogledi često padaju na njih. 

Udata sam i imam dvoje već odrasle djece koji mogu da se brinu o sebi. 

Ja i muž uvijek smo imali dobar seks, uvijek sam znala da ga napalim i iskoristim njegovu želju za seksom na pravi način. U početku jebali smo se svakodnevno, na obostrano zadovoljstvo. Koristili smo svaku priliku da se pojebemo, bar na brzaka. 

Kada nisam željela trudnoću nosila sam spiralu, što mi je obezbjeđivalo potpuni užitak u jebanju i omogućavalo šlag na kraju jebanja tj. da u svoju picu primim vrelu spermu i osjetim kako se kurac trza duboko u meni dok me zaliva svojim sokovima. 

I danas volim da se jebem bez ograničenja, tj volim osjetiti spermu kako mi puni pičku i kako tvrd kurac pulsira u meni prazneći se. 

Muž ima dobar kurac, solidne veličine, malo deblji ( što volim ), sa velikim glavićem na vrhu, kao šešir gljive, sa velikim venama po njemu i to cijelom dužinom. Jaja su mu prilično velika i baš volim kada njima šljapka po mojoj pici ili šupčiću dok me razdire svojom tvrdom alatkom. Izluđuje ga kad, dok me tuca, uhvatim njegova jaja i blago ih stiskam. 

U životu sam probala nekoliko kurčeva. Neke u picu, neke sam pušila, neke i jedno i drugo, ali sa sigurnošću mogu reći da me ni jedan do sada nije ispunio kao mužev. 

Valjda smo godinama uvidjeli kako najbolje zadovoljiti ono drugo i u tome smo zaista i uživali. Toliko smo se upoznali da smo po pogledu onog drugog znali kad je trenutak za seks i na koji način. 

Baš juče smo bili sami u kući, vidjela sam kako ispod oka mjerka moju guzu i noge ispod poprilično kratke haljinice. Bez riječi sam mu prišla dok je sjedio u fotelji, raskopšala hlače i izvadila poludignut kurac napolje. 

Kleknula sam ispred njega i uzela kurac u usta, vlažeći ga svojom pljuvačkom i blago stiskajući njegova jaja. Pošto još nije bio maksimalno tvrd i dignut mogla sam da ga primim gotovo cijelog u usta. Klizila sam jezikom po njemu, povlačeći usne gore – dolje i osjećala kako njegova alatka lagano raste i povećava svoje dimezije.

Napalilo me to jako pa je moja pica počela da pušta svoje sokove vlažeći gaćice. Jako sam poželjela tu kurčinu unutra, pica mi je počela blago da se trza od želje, ali sam sačekala još malo. Nastavila sam da ližem taj tvrdi divni kurac, blago grickajući glavić, i stiskajući jednom rukom velika dlakava jaja, lagano zabijajući nokte u njih. To ga je izludilo pa je samo promrljao „ daj mi je odmah“. 

Nije mi trebalo dva puta reći. Samo sam pomakla gaćice u stranu ne skidajući ih. Uhvatila sam kurčinu jednom rukom namještajući ga na ulaz u moju rupicu i zjahala ga nabijajući se u jednom potezu na njegov ogroman i kao kamen tvrd kurac. Malo je zaboljelo, ali bio je to sladak bol.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx