SEKS U PRIRODI: Hoću da me Vas dvojica dobro poderete

Seks u prirodi – Hoću da me Vas dvojica dobro poderete – EROTSKE PRIČE

 

Prethodne dvije godine kako vozim i kako sam položio, obje sam iskoristio tako što polovinom marta idem u Beograd kod svoje rodice kao neki jednodnevni izlet mi to dođe. Do sada sam išao sam ali ove godine moj prijatelj Miloš izrazio je veliku želju da pođe samnom. 

Dan prije me nazvao i pitao me “da li bi mogao ići sa tobom brate”?

Moj odgovor je bio kratak i jasan “naravno što da ne”. Sad se spremi ujutru rano krećemo čeka nas dug put rekao sam mu..

Odgovorio je “važi vidimo se sutra bro”.

Ma nije prošlo ni 1 min ponovo mi je zazvonio mobitel javio sam se bio je to opet Miloš sa porukom “”ee brate pita i Ena ako može da ide sa nama ima veliku želju”.

A čuo sam razno razne priče o toj djevojci koja je bila jedna velika fufica u kraju. Ali skontao sam da bih putovanje sa njom moglo biti zabavno pa sam pristao na to da ide i ona.

Rekao sam Milošu da je pokupi i sutra rano da ste oboje kod mene… 

Osvanulo je jutro budim se bilo je negdje oko 6 pola 7 sve sam prethodnu noć spremio, samo sam čekao Miloša i Enu da dođu i da krenemo.

Ubrzo su stigli. Kada sam vidio Enu u helankama u kojima joj se pička ocrtavala znao sam da će put biti jako zanimljiv pa sam im rekao da me sačekaju 5 min dok odem po ključeve od auta (slagao sam da sam zaboravio).

Zapravo sam išao po kondom jer će mi sigurno trebati, a ne bih da je karam onako jer se dosta njih naprimala pa sam imao strah da bolest neku ne dobijem. Uzeo sam kondom ubacio u farmerke i krenuli smo..

U autu je bila opuštena atmosfera, zezali smo se pričali, pjevali sve super, a onda je Ena rekla kako joj se baš piški i da bi bilo fino da negdje stanemo u šumarak kako bi mogla da piša, jer nije mogla da trpi više..

Skrenuo sam sa puta u jedan šumarak izašla je iz auta i rekla kako je strah da ide sama i da pođem sa njom da je čuvam.

Pošao sam.. Skinula je gaće onako hladno kao da se znamo 100godina a zapravo je prvi put vidim i logičnije je bilo da Miloš bude tu pored nje ali ona je insistirala na tome da to budem ja…

Kada je završila sa piškenjem rekla mi je “vidiš li ti ovu moju picu koliko ih je samo primila”. Meni je to bilo smiješno i čudno da se cura hvali tim i prizna. 

Prišla mi je bliže i stisnula me jako za jaja, toliko da me zabolilo rekao sam joj da nije trenutak ni mjesto za to ali je ona opet isto ponovila, pa me to malo i napalilo. Dovukao sam auto u kojem nas čekao Miloš zavukao ga dobro u šumarak kako ne bi ko naletio.

Rekla nam je “vas je dvojica hoću da me poderete”.

 

 

Skinula mi je šorc i počela da puši jako brzo i dobro vidjelo se da ima iskustva, pa je onda prešla na Milošev i tako naizmjenično..

Otpakovao sam kondom stavio ga na kurac i krenuo da je jebem u picu ali mi je rekla ne u picu prvo u šupak želim da vidim kondom pun sperme..

Počeo sam lagano da je derem u šupak dok je Milošu pušila i dirala ga po jajima, a on uzdisao bilo mu je lijepo. Ja sam malo ubrzao sa karanjem jer će pasti mrak neću ni vidjeti Beograd. 

Taman kada sam bio pri svršetku naišao je lovac i brzinski smo pobjegli u auto. Odlučili smo više da ne izlazimo, spustio sam sjedišta i nastavili smo ja i Miloš tamo gdje smo stali.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx